6. Sınıf İngilizce SBS Soruları (To Be & Have/Has Got)

  • Konbuyu başlatan Bilge Gökçen
Bilge Gökçen

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
ingilizce sbs soruları 6sınıf ingilizce sbs soruları 6 sınıf 6sınıf testleri 6 sınıf testleri
am, is are / Have Got - Has Got

1. My father's name _______ Ahmet.
a) are
b) am
c) is
d) I

2. Selin _______ got a pencil
a) has
b) are
c) have
d) is

3. This ______ my book.
a) are
b) is
c) have
d) has

4. We _______ students.
a) are
b) is
c) have
d) they

5. It is ________ elephant.
a) are
b) I
c) a
d) an

6. There _______ three children.
a) is
b) have
c) are
d) has

7. _______ you got a pencil?
a) Has
b) Have
c) Is
d) Are

8. What colour _______ it?
a) are
b) they
c) is
d) have

9. I ________ got seven books.
a) has
b) have
c) are
d) am

10. What _______ your mother's name?
a) is
b) am
c) are
d) they




Cevaplar:

1. C 2. A 3. B 4. A 5. D 6. C 7. B 8. C 9. B 10. A
 

Benzer Konular


Üst