9 Dakikada Selülite son!!

kar_tanesi

Yeni Üye
Üye
9 Dakikada Selülite son!!
9 günde selülite son 9 günde selülit selülite son dokuz
9 Dakikada selülitlere son veren çözüm buyrun.



Kadınların ortak sorunlarından biri olan selülit için yepyeni bir krem geliştirildi. Krem sayesinde selülit 9 dakikada yok ediyor. Tabii bu üretici firmanın verdiği bir bilgi. Krem yalnızca internetten satışa sunuluyor. Cilt uzmanlarının bir kısmı ise böyle bir krem gerçek olmayacağını söylüyor. Diğer cilt uzmanları ise yüzlerce test yapıldığını ve 9 dakikada selülitli bölgenin temizlendiğini belirtiyor.
İngiltere’de Adonia LegTone adıyla piyasaya sürülen selülit kremi yalnızca ve yalnızca 9 dakikada kadınların en büyük problemi olan selüliti yok etme iddiasını taşıyor.

Kremin üreticisi İngiliz firma, kremi her türlü klinik deneyden geçirdiklerini ve yeni çıkan bu ürünün piyasadaki sıradan selülit kremlerine göre çok daha etkili olduğunu ispat ettiklerini söyledi.

Firma yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre bu krem selülitlerin %47 gibi çok önemli bir kısmını ilk 9 dakika içinde yok ederken; 6 haftalık kullanım sonucunda selülitlerin %70’ini yok ediyor ve selülitli bölgeyi 20 yaşındaki durumuna geri döndürüyor.


Firma yetkilileri,yalnızca internet üzerinden satış yapmalarına rağmen ellerindeki stokların hepsini tükettiklerini ve 100 bin adet ek sipariş aldıklarını belirttiler.


Kremin üretim sürecinde aktif rol oynayan firma doktoru Mark Binette: “Spor yapmak, bol su içmek ve düzenli beslenmek elbette ki selülitleri azaltır;ancak kadınların %85’inin müzdarip olduğu bu selülit belasından kurtulmak çoğu zaman ek destek gerekir. Bizim kremimiz tam da bu desteği sağlıyor.” dedi.


Ancak bu kreme çok da ümit bağlamamak gerektiğini de vurgulayan pek çok cilt uzmanı tek kutusu 68 sterlin’e satılan bu kremin ucuz selülit kremlerinden hiçbir farkı olmadığı konusunda ısrar ediyor. Neredeyse tüm selülit kreminlerinin geçici bir süre için cildin görünümünde iyileşmeye yol açabilceğini belirten karşıt uzmanlar, 9 dakikada adete bir mucize öngören kremin baştan sona saçmalık olduğunu iddia ediyor.


Amerikalı kök hücre uzmanı Prof.Liam Dolan’a göre, bu firma böyle bir krem üretmiş olsaydı bu, firmanın kendi internet sitesinden duyrulan bir haber değil; büyük bilim dergilerinin birinci sayfalarından duyurulan büyük bir haber olurdu. Hatta bu kremin üreticileri Nobel Ödülü’ne layık bulunurdu.
 
Son düzenleme:
banada sacma geliyor ama onca ünlü birden okadar kiloyu verip nasıl derin yırtmaclarla bikinilerle insanların karsısına cıkıyor? diyetin yanınd abence baska birsey kesinlikle var..
 
Geri
Üst