Acaba hamilemiyim kızlar

Arkadaşlar Bnde 7 aylık evliyim korunmuyoruz ama gebelik Yok daha gecen ay adet oldum 15 gün snra fln leke gelmeye basladı 15-20 gündür devam ediyo sdece lavaboda silinirken geliyo bu ayın 16 anda adet olmam gerekiyordu ama lekelere devam Kafam cok karışık yardım edin lütfen
 
Beyza hanım adetimden 2 gün geçti test yaptım silik çıktı hcg testi yaptım 54 çıktı kesin hamilemiyim
 
Merhaba,

Hcg değeriniz pozitif yani gebelik lehine görünüyor. Biz değere göre gebeliğin var olup olmadığını belirtiyoruz. Kesin teyidi için usg incelemesi gerekmektedir. Gebeliğinizin seyri hakkın da bilgi edinmek için hekim kontrolün de olunuz.
 
Adetims 8 gun kaldi aslinda duzensiz..gecen aya gore tahmin ediyorum 8 gun sonra hasta olacagim..dun vajinal bolgemde cok siddetli igne batmasi seklinde batma oldu ve canim cok yandi yuruyemedim..sag kasigimda agrim var bacagima vuruyor gobek deligimin etrafinda da bazen aci oluyor bitkin hissediyorum kendimi..gogus uclarima dokundugumda hafif bi aci oluyor..bel agrim var arada da sirtimda omurgam cok agriyor..hamile olma ihtimalim var mi?
 
Merhaba busra hanım. Burda hepinizin istediği beklediği cevabı vermeyi çok isteriz. Şöyle ki belirtilere dayanarak gebelik teşhisinin yapılması yanlış ve yanıltıcı olur. Bu yüzden mensinizde gecikme olursa en az 3 en fazla 7 gün test yaparsınız... Sevgiler..
 
mrb kızlar ben altı aylık evliyim ve korunmuoruz adetim 4 gün geçti hamilmiim diye merak ediorum test yaptım negatif çıktı kiprikte çiflşme var gögüsümde şişlik bel agrısı ara sıra kasık agrısı oluyor böbreklerimde krap gibi bi acı oluyo lütfen yardımcı olurmusunuz iştahım çok az
 
Merhaba,

Belirtilere göre gebelik teşhisi yapmak yanlış ve yanıltıcıdır. İdrardan gebelik testi yapmışsınız .Bazı durumlarda idrar kitleri hatalı sonuç verebilir. Pazartesi HCG testi yapın net sonucu alırsınız.
 
Geri
Üst