Acaba hamilemiyim kızlar

slm kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim .adetten 2 gün önce hamile kalınır mı
adetime 1 hafta var ama geçen haftadan beri göğüslerimde kasıklarımda ağrı var aşırı yorgunluk...hamile olma ihtimali ne?
 
adet belirtilridir canım ben adet zamanında hamile olunduğunu zannetmiyorum ama kalanlar varmış heralde ölede duydum sen adetin gecikirse bir test yaparsın anca öle anlarsın canıım haberlerini ver merak ederim ben şimdi :)
 
Merhabalar ben de yeni uyeyim.Ilk mesajim bu.Oncelikle "esmayim" icin cvp vereyim ayni durumu ben de gecen ay yasamistim ama adet gunene cok yakinken hamile kalma olasiligi yok denicek kadar az.Ama gene de sifir degil hicbir zaman.Sen adet gununu bekle derim ben.Eger cok hamile kalmak istiyorsan ve adetten once test yaptirirsan negatif cikma olasiligi cok yuksek.O yuzden bana sorarsan en azindan adet gununu bekle.Biliyorum sabretmek cook zor ama hayal kurupta olumsuz sonucu almak daha kotu.
Simdi gelelim benim durumuma:(26 gunde bir adet oluyorum nerdeyse ergenlik donemimden beri hic sasmazdi.6aylik evliyim ilk kez bu sefer cok gecikme oldu.En son adet tarihim 28ocak.Yani 32 gun oldu ayin 23nde adet olmam gerekiyodu 5gundur olmuyorum.Fakat 23nde kan testi yaptirdim 0.17 cikti.Bunun degismis olma ihtimali varmidir?Ya da yanlis olma ihtimali?
 
15 gün öncesinden adet belirtisi olur mu bende hiç böle olmamıştı hatta evlendikten sonra hiç olmadı 8 aylık evliyim henüz.bebek düşünmüyoruz zaten ama aklıma takılıyor doktora gittim olabilir dedi test için erkenmiş bu hafta içinde yaptırmam gerekiyomuş ufffffffffffffffffffff çok kötü bi durum yaaaaaaaa
 
merhaba arkadaslar arnza yenı geldım:) ben bugun doktra gıttım bu aralar sıkayetım vardı mıdem de asırı yanma bulantı kasıkalrımda agrı faln goguslerım hasaslastı o yuzden gıttım aklımın bır kosesınde gebelık var ama umutlanmak da ıstemyordum doktr bazı testler ıstedı ıdrar da yaptı suphe var dıe yaptık ama labaratuarda kı kadınlar doktrn bızı arasın faln dedıle once korktm sonra dktra soledım aradı ama ulasmdı bırsey yok negatıf gorunuo dedı bende cıktım gıdıcektm ama labaratuara gıttım ben gıdıorum dedım dktr sıze ulasamdı dedım oda bu halınle nereye gıdıyorsun dedı gıt sole arasın dedı e ben gıdene kadr dkr gıtmıstı sekretere arattım oda once bı baktı korktum ya:) megerse ıdrarda hem gebelık var hemde yok gorunuormus pzrtesı kan ıstedıler yaptrcam sızce cıkarmı:) hala mıdemde yanmalar va cok ya kasıklarmda agrı da var bu son ıkı adetımde cok az gordum sızce olabılır mı:)?
 
oncelikle hosgeldin canim. ins hamilesindir benim de ilk belirtilerim goguslerimde asiri hassasiyet ve kasiklarimda batmalardi. Mide bulantiarim ara ara idi. sen adetin ne kadar gecti ve istersen pazartesiye kadar sende eczaneden kendin test alip denesene, birde sen yap evde bakalim. bak merak ettim simdi. :D
ins hamilesindir hersey gonlunce olsu
n
 
tatlım saglık ocagnda zaten yaptıom test ıdrar da cıkmıyo kı net o yuzden kan testı yacaklarmıs pzrtesıyı merakla beklıyorum:))) ıns hamıleyım dır dua edın lutfennnn:)
 
kızlar merhaba bende bugun sabah mıde bulantısıyla uyandım kasıklarım fena agrıyor bılmıyorum ınsalh hamıleyımdır sık ıdrar cıkmaya basladım goguslerım acıyor bırde bugun esımle dıarı cıktın tavuk kokusu geldı burnuma bı mıdem bulandı sormayın aynı ılk bebişimde oldugu gıbı allahım ınsallh hamıleyımdır
 
Geri
Üst