Adet bitiminden sonra ilişkiye girdim hamile kalmış olabilirmiyim ?

Dilanyaren

Yeni Üye
Üye
Adet bitiminden sonra ilişkiye girdim hamile kalmış olabilirmiyim ?
Esimle adetimin 6 gunu yani bitti sanmıştım iliskiye girdik ve ertesi gün kanamam oldu ama icime boşalmadı ve aradan 1 veya 2 hafta gecti adet dönemime cok var . Ama karın şismesi mide bulantısı cok baş dönmesi var ve canım cok şey cekiyor olup olmadığı yerde sizde hamile olabilirmiyim lütfen cevap verin soruma .
 
Merhabalar Delanyaren, öncelikle aramıza hoş geldiniz üyeliğinizi biraz önce onayladık. Verdiğiniz bilgilere baktığımızda hamile olacağınızı düşünmüyoruz. Zira adet bitimininden sonraki on gün tehlikesiz süredir. Zaten içinize de boşalma durumu olmamış ben hamile olacağınızı ya da olduğunuzu kesinlikle düşünmüyorum. Bu arada yaşadığınız ya da hissettiğiniz şeylerin tamamen psikolojik olduğunu söyleyebilirim. Sevgiler.
 
Merhaba ilk başta teşekkür ederim cevap yazdığınız için ben bundan 3 gün önce test yaptım ve testi 10 saniye de sonuc çıkacak diye bekledim cıkmadı bozuk dedim ve cantama attım testi dün de test aklıma geldi bi baktım ki 2 cizgi var ama biri hafif silik digeri var icime kuşku düştü eşim olabilir diye ve o gunden sonra iliskiye her girdigimiz zaman icime boşaldı
 
Merhaba ilk başta teşekkür ederim cevap yazdığınız için ben bundan 3 gün önce test yaptım ve testi 10 saniye de sonuc çıkacak diye bekledim cıkmadı bozuk dedim ve cantama attım testi dün de test aklıma geldi bi baktım ki 2 cizgi var ama biri hafif silik digeri var icime kuşku düştü eşim olabilir diye ve o gunden sonra iliskiye her girdigimiz zaman icime boşaldı sizce hamile olma ihtimali ve adetime son 5 gün kaldı ?
 
Geri
Üst