adet günü gelmeden sürekli test yapan arkadaşlarımız buraya :D

Z

znk

Forum Okuru
saniş1984' Alıntı:
kızlar ben en son martın 15 inde adet oldum nisanın 24 ünde beta hcg kan testi yaptırdım 1,47 cıktı doktorum hamilelik yok dedi ve adetin düzensiz diye tarlusal verip yolladı kullan adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi bende sabah 2 aksam 2 yuttum. ama 9 gün geçmesine ragmen adet olmadım üstelik evde bayılmısım acilde gözümü açtım 9 gün sonra beta hcg yine yaptırdım 89,4 cıktı doktor hamilesin ama küçük dedi şimdi size soruyorum 9 gün önce hamile degilim cıktı 9 gün sonra hamilesin dendi ben 9 günlükmü hamileyim yoksa dahamı fazla kan testinde cıkmama olasılıgı nedir kan degeri yükselmezse ne oluyor doktor 2 gün sonra yine kan testi yapalım dedi degerler yükselecekmi diye 15 gün sonrada canlanmışmı diye bakalım dedi bebek kaç günde canlanırki ben cok şaşkınım
lütfen cevap yazın melekler yardımınıza ihtiyacım var doktorum adet getiriciyi verdi yuttum ama hamileymişim halbuki doktorum hamile degilsin demişti bebegime zararı olurmu pazartesiyi beklemek cok zor ya kan degerim yükselmezse birde kaç gün sonra canlanıyor bir bebek ? canlandıgını anlamak için kandanmı belli oluyor yoksa vajinal muayenedenmi belli oluyor bir üstte olayımı anlattım yardım melekler
 
Z

znk

Forum Okuru
saniş1984' Alıntı:
kızlar ben en son martın 15 inde adet oldum nisanın 24 ünde beta hcg kan testi yaptırdım 1,47 cıktı doktorum hamilelik yok dedi ve adetin düzensiz diye tarlusal verip yolladı kullan adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi bende sabah 2 aksam 2 yuttum. ama 9 gün geçmesine ragmen adet olmadım üstelik evde bayılmısım acilde gözümü açtım 9 gün sonra beta hcg yine yaptırdım 89,4 cıktı doktor hamilesin ama küçük dedi şimdi size soruyorum 9 gün önce hamile degilim cıktı 9 gün sonra hamilesin dendi ben 9 günlükmü hamileyim yoksa dahamı fazla kan testinde cıkmama olasılıgı nedir kan degeri yükselmezse ne oluyor doktor 2 gün sonra yine kan testi yapalım dedi degerler yükselecekmi diye 15 gün sonrada canlanmışmı diye bakalım dedi bebek kaç günde canlanırki ben cok şaşkınım
lütfen cevap yazın melekler yardımınıza ihtiyacım var doktorum adet getiriciyi verdi yuttum ama hamileymişim halbuki doktorum hamile degilsin demişti bebegime zararı olurmu pazartesiyi beklemek cok zor ya kan degerim yükselmezse birde kaç gün sonra canlanıyor bir bebek ? canlandıgını anlamak için kandanmı belli oluyor yoksa vajinal muayenedenmi belli oluyor bir üstte olayımı anlattım yardım melekler
CANIM SEN İLK DOKTORA GİTTİĞİNDE HAMİLEYMİŞSİN ZATEN BUNU Bİ LABORATUVAR TEKNİSYENİ OLARAK SÖYLÜYORUM NORMAL Bİ İNSANDA BETA HCG 0,01 ÇIKAR AMA SENDE 1,47 ÇIKMIŞ O ZAMANLAR BÜYÜK İHTİMAL 2-3 GÜNLÜK HAMİLEYDİN .. BU DOKTORUN Bİ YANLIŞI NEYSEKİ PEŞİNE DÜŞÜP ÖĞRENMİŞSİN ERKENDEN
 
prenses 1989

prenses 1989

Hamiş Melek
znk' Alıntı:
CANIM SEN İLK DOKTORA GİTTİĞİNDE HAMİLEYMİŞSİN ZATEN BUNU Bİ LABORATUVAR TEKNİSYENİ OLARAK SÖYLÜYORUM NORMAL Bİ İNSANDA BETA HCG 0,01 ÇIKAR AMA SENDE 1,47 ÇIKMIŞ O ZAMANLAR BÜYÜK İHTİMAL 2-3 GÜNLÜK HAMİLEYDİN .. BU DOKTORUN Bİ YANLIŞI NEYSEKİ PEŞİNE DÜŞÜP ÖĞRENMİŞSİN ERKENDEN
merhaba teknisyen hanım 2,5 senedir korunmamama rağmen hamiş kalamadım heray bi umut acaba diyorum yine o anlardan birini yaşıyorum erken gebelik testi aldım adetime 4 gün var yapmaya cesaretim yok heraydan farklı olarak 15 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum napayım sizce bütün tetkikler yapıldı eşimle bana doktorlar hep probleminiz yok diyo ama olmuyo aşılama çatlatma iğnesi hsg yumurtlama takibi herşey denedik bir tüp bebek kaldı eğer yılbaşına kadar olmazsa tüp bebek yaptırmak istiyorum çünkü bu şekilde beklemekten çok yoruldum :cry::cry::cry:
 
prenses 1989

prenses 1989

Hamiş Melek
İsimsiz' Alıntı:
Adetime daha 7 gün var hcg 3.10 çıktı sizce gebe olma olasılığım nedir?
tebrikler gebelik var demek bu değer 2 günde bir artması gerekiyo tabiki net konuşmak için ama 1 hafta var olan adete göre bu değer gebelik başlangıcı demek hayırlı olsun bikaç gün sonra tekrarla testi ;)
 
A

Annemgibi

Forum Okuru
Nasil teknisyensiniz anlamaaaaadim test kagdnda bile 5/ 25 arasi supheli diyo.nasil gebe diyosunuz ...bence kandiriyosunuz insanlara umut veriyorsunuz ..benmde 1.25 cikdi gebelik yok dedi dktor.oyle seymi olur
 
G

gaci

Forum Okuru
Yaaaa bende umutlandim klomen ve catlatma ignesi oldum bu ay adetime 7gun kala beta hcg yaptım sonuc2.00 çıktı yaaa yukselirmi bu değer doktorum şüpheli dedi 1ve alti olursa yok demek ama adetine daha bir hafta var yükselir dedi ne olur cvp latin varmi böyle bişey yasayan
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba gebelik söz konusu olunca tabiki değer yükselecektir...Gecikmeniz olunca testi tekrarlayın..
 
C

Cmlsnlbuse

Forum Okuru
Merhaba hanımlar ben 5 senelik evliyim 2 yaşında kızım var ve merak ettiğim bi konuda size danışmak istiyorum normalde adetim düzenlidir en fazla 2 gün ileri geri olur 23 temmuzda adet oldum 27 temmuzda bitti daha sonra 1 ağustosta tekrar oldum ama 2 gün sürdü ve az geldi bi de kahverengimsiydi 3 ağustosta bitti ama ertesi gün inanılmaz kasık ağrısı yaşadım ayrıca bacak arama sanki bıçak batırıyolar gibi sancılar girdi 21 ağustosta tekrar adet oldum bu defa yine 23ünde bitti yaklaşık 8 gündür mide bulantım var be hep aynı saatlerde başlarda pek takılmasam da daha sonraları çevredekilerin test yap demesi üzerine test aldım ve pozitif çıktı şaşırdım 3 tane daha yaptım yine pozitif çıktı ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım yine pozitif çıktı ama çok silikti dün hastanede kan tahlili yaptırdım çok umudum vardı ama 1.20 çıktı yarın sağlık ocağında tekrar kan tahlili yaptırıcam sizce gebelik var mıdır çıldırıcam 5 tane test pozitif kan tahlili negatif çok tuhaf aslında kan daha güvenilir değil mi
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Cmlsnlbuse' Alıntı:
Merhaba hanımlar ben 5 senelik evliyim 2 yaşında kızım var ve merak ettiğim bi konuda size danışmak istiyorum normalde adetim düzenlidir en fazla 2 gün ileri geri olur 23 temmuzda adet oldum 27 temmuzda bitti daha sonra 1 ağustosta tekrar oldum ama 2 gün sürdü ve az geldi bi de kahverengimsiydi 3 ağustosta bitti ama ertesi gün inanılmaz kasık ağrısı yaşadım ayrıca bacak arama sanki bıçak batırıyolar gibi sancılar girdi 21 ağustosta tekrar adet oldum bu defa yine 23ünde bitti yaklaşık 8 gündür mide bulantım var be hep aynı saatlerde başlarda pek takılmasam da daha sonraları çevredekilerin test yap demesi üzerine test aldım ve pozitif çıktı şaşırdım 3 tane daha yaptım yine pozitif çıktı ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım yine pozitif çıktı ama çok silikti dün hastanede kan tahlili yaptırdım çok umudum vardı ama 1.20 çıktı yarın sağlık ocağında tekrar kan tahlili yaptırıcam sizce gebelik var mıdır çıldırıcam 5 tane test pozitif kan tahlili negatif çok tuhaf aslında kan daha güvenilir değil mi

Merhaba , hcg testinin yanılma payı yoktur. Kist, miyom yada kullanılan bazı ilaçlar idrar testlerini pozitif gösterebilir. Bu yüzden kadın doğuma görünmenizde fayda var..
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yapın
 
M

Melek55

Forum Okuru
Kızlar bende bir senedir korunmuyorum ve geçen akşam acile gittim ve muane oldum usutmusum dedi hamilelik yok dedi doktor adetinme 5 gun vardı ve suan olmam gerekiyo ama olmadım mide bulantısı devam ediyo hamile olabilirim yim sizce
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Melek55' Alıntı:
Kızlar bende bir senedir korunmuyorum ve geçen akşam acile gittim ve muane oldum usutmusum dedi hamilelik yok dedi doktor adetinme 5 gun vardı ve suan olmam gerekiyo ama olmadım mide bulantısı devam ediyo hamile olabilirim yim sizce

Merhaba 2 gün için de mensiniz başlamazsa test yapın. Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi olmaz.
 
H

heyecanlıı

Forum Okuru
selam arkadaşlar, 21-24 gün arası düzenli adet görüyorum, 2 yıllık evliyim, eşim ve ben korunmaya karşıyız(hap vs) son adet tarihi başlangıcım 15 kasımdı sanırım, 25 kasımda şüpheli birliktelik yaşadık. adetime sanırım 1 hafta kadar var, grip oldugum ve gebelikten şüphelendiğim için acile gittim dün.kan testi yaptırdım beta değerim 0,12 çıktı.eğer gebeysen daha erken, değer bu yüzden böyle cıkmıs olabilir ya da gebe değilsin, gebeymişsin gibi grip ilacı yazacagım dedi.pzt gel kadın doğumcuyla tanıstırayım seni dedi, gitmeyi düşünmüyorum adetimi bekleyeceğim, sizce gebe olma olasılıgım nedir, yaklasık 5 gündür kalp çarpıntım var, arada midem bulanıyor, bugğn kahve içtim yine öğürdüm.midem sürekli bomboş gibi ama yemek yerken ağzımda lokmalar büyüyor.çok az da olsa kasık ağrım var ama göğüslerimde bir hareketlilik yok. plansız bir durum olacak ama gebe kalmışsam çok çok sevinicez :)
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba,

Evet değer gebelik lehine değil.Belirtildiği gibi erken yapıldığı için de test sonucu negatif .Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz + Gebelik belirtileri gebeliğin 4-5 . haftası başlar. Hakkınız da hayırlısı olsun.Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
 
O

Orkide35

Yeni Üye
Üye
Mrb benim reglime 9 gün var hamilelik süpersin deyim test yapsam cikarmi acaba ltd yardımcı olurmusunuz
 
Asistan Ufuk

Asistan Ufuk

Üye
Üye
Selamlar,
Henüz döngünüzde gecikme söz konusu değil ve test yapmanız için çok erken.. Beklenen döneminizde gecikme olursa test yapın. Şayet söylediğimizi dikkate almayıp test yaparsanız sonucun negatif olacağını belirtelim.
 
T

Toprak yagmur

Forum Okuru
ayşe beşik' Alıntı:
merhabalar

slm...
ben 17 aralıkta adet gördüm ay 19 ocak hala adet görmedm kasık ve bel ağrılarım var kan testi yaptırdım doktorum gebe değilsn ama hormonların yüksek dedi adet günümde geçti acaba hamilmiyim :( yardımcı olur musunuz?
Merhaba ayse hanim ben 20 yasindayim ayni dercede benimde karnimda kasilmalar var sislik var ve belim cok agriyor yurt disinda yasiyorum ben turkiyede kontrol oldum bebek sahibi olabilirsin dediler folik asit verip gonderdiler ben 1 bucuk sene korundum adetim gecikiyor fakat geri oluyorum bu ay adetime 7 gun felan var bu belirtileri yasiyorum ben henuz doktora gidemedim insallah hamileyizdir ben cok korkuyorum uzun sure korunduk ya olmazsa diye
 

Üst