Adetim iki gün gecikti hamilemiyim

Ben 9aylik evliyim cocuk istiyorz fakat olmuyor doktor bi sorun gormedi Benimde adetim gecen ay 2gun erken geldi 18olmasi gerekiyordu16sinda oldm bu normalde 2gun once gelir bu ay da 14subatta olmam gerek gerekiyordu 2gun gecti adetim test ne zaman yapmaliyim
 
Slm.benim adetim 3 gun gecdi.ama olacakmis gibi karnimda agrilar var..acaba hamilemiyim
 
Merhaba test yapmadan gebe olup olmadığınızı anlayamazsınız.Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi yapmak yanıltıcı olur.Test yapmanızı öneriyorum..
 
slm.. benim adetim 29 gunde bir muntazam duzenlidir. gecen ay adetimden 5 gun once korunmasiz iliskiye girdim, adet oldum ve bitti. Bu ay icerisinde iliskiye girmedim ama beklenen adetim de 2 gundur gelmedi. Geçen aydan hamile kalmis olabilir miyim??
 
merhaba arkadaşlar,

adetim 3 gün gecikti. zaman zaman böle geciktiği oluyor.karnımda adet olacakmışım gibi ağrı geliyor ama hemen geçiyor.pembe bir akıntı oluyor. test yapmıştım 1 hafta önce ama negatifti. tekrar yapmaya korkuyorum açıkçası.hamile olabilirmiyim.
 
İdrar testi daha geç sonuç verir ama tamamen emin olmak adına kan testi yaptırabilirsiniz.
 
Merhaba arkadaşlar. Adetim yaklaşık 2 hafta geçti belim ağrıyor goguslerımde hassasiyet var bacaklarım kasıklarımda ağrılarım var ilk bir hafta çok sıddetlıydı şuanda günden günde azalıyor ağrılarım. Sizce hamılemıyım yarın doktora gidicem. Rabbim isteyen herkese versin..
 
Geri
Üst