adetime 5 gün var acaba hamile miyim

japonica

Yeni Üye
Üye
adetime 5 gün var acaba hamile miyim

Adetime 4 5 6 gün var hamilemiyim ? Hamilemiyim adet olmadım daha kızlar


adete 5 gün kala hamilelik belirtileri adetime 2 gün var hamilemiyim adetime 3 var hamilemiyim 1 hafta 5
selam, ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık iki aydır yazılanları takip ediyorum. en son adetimin ilk günü 21 ağustos. ve ben yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girdim. adet günüme bir hafta kala sabah mide bulantısı ile uyandım ve öğlene kadar başağrısı, bulantı ve midemde yanma oldu ama sonra geçti, bir daha da tekrarlamadı.
Bir de şu anda adetime 5 gün var ve akıntım başladı kokusuz, süt kıvamında. sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi, daha önceden yaşan arkadaş varsa bilgilendirise seviniim. Bu arada test yaptım bu sabah ama negatif çıktı. bu ayın 14 de hastalanmam gerek yani daha 5 günüm var... lütfen bilgisi olanlar cevaplasın.... hamilemiyim:smokin:

adetim.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
allah tüm isteyenlerin yar ve yrdımcısı olsun angel...
benim soruma cevap verebilecek kimse yok mu, ayrıca idrar testinde adetime 5 gün kala verdiğisonuç sağlıklı mı, deneyenler varsa cevap bekliyorum lütfen...
 
hamilelikle ilgilibirşey bilmiyorum adetim 8gün geçiyor 2gün öncesine kadar idrar testim negatif çıktı bulunduğum yerde kan testi yapamıyorum.Adet olmam gereken 2. günde karnımda hafif sancılar oldu 5 gün önce de çok kötü mide gazım vardı sabahları uyandığımda da aç olmama rağmen midem kazınıyor çok kötü de akıntım var.Bütün bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst