Adetliyken i̇çime boşaldı hamile kalır mıyım ? hamile miyim ?

Budabusra

Yeni Üye
Üye
Adetliyken i̇çime boşaldı hamile kalır mıyım ? hamile miyim ?
Merhaba İyi akşamlar, ben 10 gun önce ilişkiye girdim hicbir şekilde korunmadık içime boşaldı, yalnızca o gün kanamam vardı. Adetim gecikmişti ilişkiye girdik o sıra adet oldum ve içime boşaldı adetim 4.gün de kesildi normalde çok ağır adet gören biriyim 7 gun sürer adetim ve çok kanamam olur hicbir şekilde kesilmezdi. İlişkiden 6 gun sonra kan testi yaptırdım 1.20 cıktı değeri bir şey yoktu, şimdi 10 gun oldu ama çok sık idrara çıkmaya başladım yani 10 dakikada bir idrarım geliyor aşırı yorgunluk hissi var sürekli uyuyorum uykumu da alamıyorum böyle olunca acaba dedim yarın eczaneden test alicam ama bana yardımcı olur musunuz lütfen hamile olma gibi bir durumum var midir?

adetliyken hamile kalınır mı.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar Budabüşra, Yani adet olmamıştınız gecikmeniz vardı ve ilişkiye girdiniz adet oldunuz o anda ve içinize boşaldı. Tamam buraya kadar şimdi adet durumunda sizin vücudunuzda olgunlaşan ve gebeliğe neden olacak yumurtalarınızın olmadığı görünüyor. Çok ama çok düşük bir ihtimal ile hamile kalabilirdiniz ama bhcg testiniz de hamilelik yok olarak çıkmış ortaya. Bu adetten sonra hani ilişkiye girdiğinizde gelen adetinizden sonra bir ilişki yaşadınız mı ? Bu arada test yapmanıza gerek yok kan testi sonucu yüzde yüzdür asla yalan söylemez ve şaşmaz. Ben hamile olacağınızı açıkçası düşünmüyorum. Ama kafayı mı yediniz kuzum ? Neden içinize boşalmasına izin veriyorsunuz anlam veremiyorum. Ya hamile kalsaydınız ?
 
Ay benim erkek arkadaşımda adet olacağım zamanı bekliyor biz de korunmuyoruz ama dışarı boşalıyor prezervatifle ama adet olacağım zamanı iple çeken kalasçım her defasında kaç gün sürüyor ise adetim o kadar gün günde iki kere ilişkiye girerek içime boşalıyor hijyen diyorum bilmem ne diyorum ama beni dinlemiyor iki yıldır aynı şekilde devam ediyoruz pek hamile kalınmaz bu durumda olsaydı şimdi benim doğurmuş olmam gerekiyordu demi :)
 
Selamlar Zennubem32, siz yinede hijyenik olması açısından arkadışına söyleyin mümkün mertebe çıplak ten ile ilişki yapmasın hastalık kapar size kaptırır biraz dikkat edin lütfen. Prezervatifle mutlaka yaptırın hastalık dediğimiz gibi kapıda bilginiz olsun. Yine de adeti düzenli olan kişilerde hamilelik vakaları ile pek karşılaşılmasa da adeti düzensiz olan kişilerde nadirende olsa düşükte olsa regl iken bile hamile kalma riski var. Siz işinizi lütfen şansa bırakmayın olur mu ?
 
Hemen dönüş için teşekkür ediyorum. Yani bin keredir diyorum ama adam çılgın neymiş efendim zevk alıyormuş. Deli napim seviyorum ben de kızamıyorum ama yine de dediklerinizi aynen ileteceğim kendisine tşk
 
Konuda iken yorumunuz gelince hemen cevap verebildim şimdi mesajınızın hemen geldiği gibi.... Vallahi akıllılık edersiniz mikrobu sadece o değil siz de kapabilirsiniz. Dikkat edin es geçmeyin. Şimdi kanınız deli akıyor sizin ama elinizden gelen tüm korunma yöntemlerini kullanın. Sevgiler...
 
Geri
Üst