Adetten hemen sonra ilşkiye girilirse hamile kalınır mı?

mrb arkadaşlar ben de eşimle adetim bitttikten sonraki 3 gün içinde birlikte oldum.şu an 35 haftalık hamileyim:)
 
Meraba bn bugun sabah esimle iliskiye girdik öglen gibi adet oldum acaba hamile kalmis olabilirmiyim
Spermey biraz kaldi icimde sonra cikti cvp verin lutfen
 
Merhaba yeni evli bayanlarda mens döngüsü değişebilir normaldir.Tabi rahim kaynaklı ,hormonal bir sorun yok ise.Gecikmeniz için test yapmadıysanız ,yapmanızı öneriyorum..
 
adetten hemen sonra hamile kalınırmı adet bittikten hemen sonra hamile kalınırmı adetten ne zaman kalınır
Arkadaşlar yumurtlamaydı adet günüydü derken kafam allak bullak oldu.Benim tanıdığım birkaç kişi adetten hemen sonra hamile kaldıklarını söylüyorlar ve çok eminler.Sizce adet bittikten hemen sonra ilişkiye girilirse hamile kalınır mı?
Kalinir canim kaldim ustunede 2 adet yasadim
 
2 haziran adet oldum 8 haziran ve 10 haziran esimle birlikte oldum daha yumurtlama gunum degil ama hamile olma olsiligim varmidir cok istiyorum 5 ay once bebegimi kaybettim 2. Bucuk aylikti kurtaj oldum bugun kasigimda azda olsa batmAlar oldu oructa tutuyorum sizce test yapsam ogrenirmiyim cok erken ama kafam karisti yardimci olun lutfen
 
Merhaba , her dönem gebe kalınabilir(düzensiz ovülasyon ile ) Lakin düzenli yumurtlaması olan bir bayanın gebe kalma olasılığının yüksek olduğu dönem yumurtlama dönemidir.Bu yüzden en erken gebe olup olmadığınızı beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa,test yaparak öğrenebilirsiniz.
 
Ben eşimle adetinin son günü ilişkiye girdim ama esim ilk boşalmasına dışarıya ikincisinde içime boşaldı hamile kalma ihtimali varmi
 
Geri
Üst