Adetten önce Adetten hemen sonra hamile kalınırmı?

merhabalar Beyza hanım yine ben maalesef iyi haberler veremiycem sanırım, siz bana test yap dedikten sonra aldım eczaneden ama negatif çıktı sonuç daha sonrasında da hastalandım zaten ama dün bitmesi gerekirken hala az az devam ediyor kanamam bu birşeye işaret mi demiycem günlerdir gerçekten çok kötüyüm öyle hevesli öyle istekliydim ki hüsrana uğradım artık heveslenesim dahi yok kendimi toplayamadım hastaneye de gidip test yaptıramadım kesin yok cevabını duyacak cesaretim yok çünki
 
Merhaba berfu hanım, Ne zaman isterseniz soru sorabilirsiniz. Amacımız elimizden geldiğince size yardımcı olmak.Öncelikle geçmiş olsun. Moralinizi bozmayın.Çok kafanıza taktığınız için kanamanız azar azar devam ediyor.Bakın stres gebe kalmaya engel sinsi bir durum. Çok düşünmeyin, kendinizi dinleyip izlemeyin.Her şeyi oluruna bırakın. Olacağı varsa olur. Sizin yapmanız gereken tek şey ovül günlerinizi takip etmek ve bu günlerde birlikteliğe özen göstermek. Yarın kliniğe gidin hcg testini yaptırın.Yoksa acaba kuşkusu sizi rahatsız edicek. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
 
Adetten hemen sonra ilşkiye girdim şimdi adetimin üzerinden 1 gün geçti test yapmaya korkuyorum ya hamilelik çıkmazsa. eşim ayda bireve geliyor bir tek ilişkiyle hamile kalınırmı?
 
Merhaba, her dönem hamile kalınabilir. Düzensiz ovülasyonla. Ovülasyon iki mens döngüsü arasın da normalde gerçekleşir. Zaman zaman bu dönem başka tarihlerde de gerçekleşebilir. Şayet mense yakın ovülasyon gerçekleşmiş ve ardın dan birliktelik sağlanmışsa hamile kalmak mümkündür. Yarın mensiniz gerçekleşmez ise gebelik testi yapın.
 
merhaba , adetime 1 gün varken ilişki oldu ve adetim her zaman normal şekilde düzenli olurken ilişki den 1 gün sonra 1 gün oldu ve 1-2 gün de açık kırmızı şekilde sadece bikaç damla şeklinde oldu. hamilelik olabilirmi
 
Tövbe yarabbi benmi soruyu yanlış okuyorum ne ? Adetten sonra ilişki oldu ilişkiden sonra bir gün oldu açık kırmızı şeklinde bir kaç damla ? Ben sorunuzu anlayamıyorum. BEN ANLAYACAĞIM ŞEKİLDE YANIT VEREYİM. Adetin ilk günü zaten yoğun kanama olmaz. Bir kaç damla lekelenme olur ikinci gün yoğunlaşır. Bu kadar çabuk 1 günde hamilelik oluşmaz .
 
slm adetliyken hamile kalınıyormu eşim adetliyken ilişkiye girmeyi çok istiyor 3 defa boşaldı hamile kalırmıyım
 
Adetliyken birlikte olmak cinsel hastalıklara yakalanma riskinizi artırır + aşırı kanmaya yol açar + düşük ihtimallede olsa adetliyken gebe kalmak mümkündür . Beklenen döneminiz de gecikme olursa test yapın.
 
Merhaba hocam. Biz nisanlimla zaman zaman cok ileri gitmeden cinsel iliskiye giriyoruz. Bu zamana kada Boşalma vs. Olmadi. Kanamada olmadi. Yaklasin 15 gun once ilk defa prezervatif kullanarak biraz daha ileri gittik. Nisanlim icimden ciktiginda prezarvatifinde ve vajinamda 1 er damla kadar kan vardi. Ne kahverengi ne pembe karisik bir renk. Ayni gunun aksamida pedimde 1 damla pembe kan gordum. 1.sorum. acaba kizligim bozulmusmudur ? 2. Sorum ise aradan 15 gun gecti. Bu 15 gun icinde ben adet oldum. Yaklasik 5 gun once adetim.bitti. bugun kalktigimda pedimde pembe bikanama vardi. Ve oglene dogruda kasiklarimda baya bir agri vardi Bun larin sebebi nedir hocam. ( 15 16 gundur hic bi sekilde iliskimizde olmadi ) ve bugun surekli mide bulantisi kusma yasiyori.. rrsmen olecek gibiyim. Gece lac defs kustum.
 
Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre tam bir birleşme gerçekleşmiş . Muhtemelen bekaretiniz bozulmuş. Gördüğünüz lekelenmenin kaynağı bu..Adet sonrası lekelenmenizde vajina da adetten kalma atık kan . Gebe olmadığınızı belirtelim. Kusmalarınızın nedeni pskilojik yada başka bir tıbbi durumdan kaynaklanabilir.. Şüphenizi gidermek adına test yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst