Adetten önce Adetten hemen sonra hamile kalınırmı?

Merhaba hocam benim adetimden iki gün önce birliktelik oldu sonra adet oldum fakat temizlendikten sonra kasıklarımda ara ara ağrı oluyo birde alt karın dedikleri yerde sağda Bi kaç kere hissettim seğirme gibi Bi hareket oldu hamilelik olabilirmi acaba
 
Merhaba, mensiniz gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil. Mens bitimi sonrası kasıklar da küçük kramplar olabilir. Ayrıca hissettiğiniz bağırsak hareketi de (gaz) olabilir.Hamile olmadığınızı tekrar yineleyelim.
 
Merhabalar benimde bir sorum var.
6 temmuzda regli oldum 13ünde bitti.14ünde eşimle ilişki yaşadım içime boşaldı ama gebelik düşünmediğimden ertesi gün hapı içtim.Ondan sonra daha regli olmadim.Kan testi ve normal test yaptırdım ama sonuç negatif çıktı.Ellanın yan etkisi ve o arada şehir değişikliğinden gecikme olabileceğini söyledi doktor.Hala regli olmadım ve bundan 3 gün önce eşim ilişki sırasında içime boşaldi hamile kalma ihtimalim var mı?
 
Merhaba, adetiniz gecikmiş ve gerekenleri yapmışsınız. Test sonuçlarınız negatif. Hekim de gebe olmadığınızı ve gecikmenizin nedenini belirtmiş. Sonraki korunmasız birliktelik için gebelik söz konusu olabilir tabi yumurtlama gerçekleşmiş ise..
 
Meraba ben eşimle adet günümden bir gün önce korunmasız ilişkiye girdim boşalma olmadı ama ertesi gün de adet oldum mide bulantısı oluyor bazen ama çok değil bu ayda adetim gecikti acaba hamilemiyim?
 
Ben bu ay ameliyat oldum narkoz ve kullandığım ilaçlar sebebiyle adetimin geciktiğini düşündüm ayın sonlarında olmam gerekiyodu ve bugün aralığın 6 sı.adet ağrılarımın başladığını anladım olucam diye düşündüm ve aynı zamanda eşimle ilişkiye girdik.istemeden içime boşaldı ve az zaman sonra biraz kanamam oldu ve devam ediyor azar azar.sizce adet mi oldum yoksa hamilelik mi?
 
Merhaba, adet gecikmesinin bir çok nedeni var. Tıbbi koşullar, kullanılan ilaçlar,stres vs gecikmeye neden olabilir. Verdiğiniz bilgilere göre gecikmenizin normal olduğunu düşünüyorum. İlerleyen saatlerde mens olup olmadığınızı kanamanın yoğunluğuyla anlarsınız. Kanama yoğun olmamakla birlikte bir kaç damladan ibaret lekelenme şeklinde olursa gebelik testi yapın.
 
Merhaba bizde çocuk isteyen bir çiftiz. Düzenli bir adet döngüm var bu sebeple yumurtlama dönemini hesaplayıp o haftada 4 kere birliktelik yaşadık. Şimdide adetime 8 gün var. Acaba bu haftada denemeli miyiz ? Yoksa olmuşmudur ? Teşekkür ederim ilginiz için.
 
Merhaba, günümüzde ovülasyonun tespiti, otomatik hasaplayıcılar,takvim yöntemi,ovülasyon kitleri,ateş ölçme , vajinal akıntının incelenmesi gibi bir çok yöntemle tespit ediliyor. Yalnız şunu unutmamak gerekir ki ovülasyon gününü en net belirleyen usg incelemesidir. Siz ovülasyon gününüzü hesaplayarak belirlemeye çalışıyorsunuz . Bu şekilde kesin olarak ovülasyon gününü saptamak mümkün değil. Ayrıca ovülasyon her zaman iki adet dönemi arasında gerçekleşmez. Farklı zamanlarda da olabilir. Bu nedenle mens dönemine kadar birlikteği sağlayın. Beklenen döneminizde gecikme olursa test yapın.
 
Geri
Üst