Adetten önce Adetten hemen sonra hamile kalınırmı?

Bundan 4 ay once ilişki yaşadık adetim bu ay 10 gun gecikti hamile olabilirmiyim
 
4 ay once birliktelik yaşadık adetlerim hep düzenli geldi bu ay 10 gun bi gecikme oldu hamile olabilirmiyim
 
4 ay düzenli adetiniz gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil. Adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı olmaz başka tıbbi koşularda gecikmeye neden olabilir. Gecikmeniz için hekime görünüp muayene olun.
 
Merhaba ben 1 aylık evliyim bebek çok istiyoruz, birgün arayla ilişkiye girmiştik, 2.girmemizde ilişkiye girdiğimizin diğer gecesi girdik, hamile kalma olasılığı var mı?
 
Merhaba her cinsi münasebet gebelikle sonuçlanmaz. Gebeliğin oluşabilmesi için kaliteli yumurtaya , sağlıklı sperme ve uygun dönemde birlikteliğe ihtiyaç vardır. Üreme ile ilgili probleminiz yoksa koşullarda uygunsa gebelik söz konusu olabilir.
 
Doktorum yumurtalıkların iyi olduğunu söyledi ama 2 gün üst üste ilişkiye girince acaba olmaz mı dedik, en son dün değil ondan önceki gün girdik bekliyoruz bakalım, üstelik vitamin hapıda kullanıyorum doktorum gebeliği hızlandırır diye
 
Merhaba, her iki hcg değeriniz de gebelik lehine değil. Bir kadın doğum uzmanına görünerek muayene olun. Her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değilidir. Bir takım koşullar gecikmeye neden olabilir.
 
Merhabalar ;adet öncesi kiz adet sonrası erkek bebek olur diye duyuyoruz.bunun doğruluk payı varmıdır acaba?
 
Merhaba, kesinlikle alakası yok. Bebeğin cinsiyetini erkek belirler. Bir bebeğin cinsiyeti, her iki genetik aileden ( kadın ve erkekten ) gelen iki cinsiyet kromozomu tarafından belirlenir. Bir kadının iki X kromozomu vardır . Erkeğin ise X Y. Dolayısıyla bir bebeğin cinsiyeti babadan gelen sperm hücresinin X veya Y kromozomu tarafından belirlenir XX kombinasyonun da bebek kız XY kombinasyonun da bebek erkek olur..
 
Geri
Üst