Adetten önce Adetten hemen sonra hamile kalınırmı?

adetime 2 gün kala ilişkiye girdim hiç bi şekilde içeri boşalma olmadı, yine de ertesi gün hapı almalı mıyım? alırsam adet düzenimi nasıl etkiler?
İlaç kullanımı hakkın da yönlendirme yapmıyoruz. Hekime yada eczacıya danışın. Ertesi hapı korunmasız birliktelikte kullanılan bir ilaçtır. Güvenirliği %85-90 dır . Bu ilacı kullananlarda adet döngüsünde değişim olmaktadır. Detaylı bilgiler için aşağıda yer alan linkimizi ziyaret ediniz.

Ertesi gün hapı ile ilgili merak edilen soru ve cevaplar
 
Eşimle birlikte olduk ama ilk gece de akmasi gereken kanama olmadi bunun nedeni ne olabilir acaba
 
eşimle ilişkiye girdik hemen ardından adet oldum bu ay adet olmadım test yaptım negatif hamilemiyim
 
Adet gecikmesinin akabinde test yapmışsınız negatif bu durum da gebelik söz konusu değil. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşemez ise bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
Merhabalar beyza hanim ben 28 gunde bir adet goruyorum ve 7 gun suruyor ve bitiyor.8.gunu ilişkiye girdik korunmuasiz hamile kalma ihtimalim nedir
 
Merhaba, her dönem hamile kalmak mümkündür. Ovülasyon düzensiz olabilir ve gebelik oluşabilir. Beklenen adet döneminizde gecikme olursa test yaparsınız.
 
Beyza hanım iyi günler bi sorum olacaktı adetten 1-2 gün önce kız arkaşımla ilişki yaşadık yanlız kız arkadaşım bakire ve öyle üzerine boşalma olmadı fakat temas etmiş olabilir tam hatırlamıyoruz ve kız arkadaşım adet sürecini 9 gün geçti ve bu gün bulantısı oldugunu söylüyor acaba psikolojik mi yoksa hamilelik durumu olabilir mi
 
Merhaba, partnerinizin bakire olması gebe kalmasını engellemez . Korunmasız her ilişki gebe kalma açısından risktir. Adet gecikmesi bir çok koşuldan kaynaklanabilir. Durum psikilojikte olabilir, gebelik kaynaklıda. Ejakülasyon olmasa dahi zevk suyuyla gebe kalmak mümkündür. İhtimal düşükte olsa imkansız değildir. Kuşkunuzu gidermek adına partnerinizin gebelik testi yapmasını öneriyorum..
 
adetime iki gün kala ilişkiye girdim sonra adet oldum bu ay adetim gelmedi test yaptım pozitif çıktı daha önce hiç ilişki olmadı adete iki gün kala hamile kalmak mümkünmü?
 
Geri
Üst