Adetten önce Adetten hemen sonra hamile kalınırmı?

adetten hemen sonra hamile kaldım
adet bitiminden 1 gün sonra hamile kalınır mı
adetten hemen sonra hamile kalınır mı uzmantv
adet bitiminden hemen sonra hamile kalanlar
adetten hemen sonra hamile kalanlar cinsiyet
adetten kaç gün sonra hamile kalınır hesaplama
adetten önce hamile kalınır mı
adet bitiminden 2 gün sonra hamile kalınır mı


İyi günler. Adete 2 gün kala hamile kalınırmı ? Bu sorunun cevabı evet. Nedeni ise geç gerçekleşen düzensiz yumurtlama. Yumurtlama iki adet ortasında normalde gerçekleşsede başka zamanlarda da gerçekleşebilir. Bunu doktorum söyledi. Ben adete 2 gün kala hamile kaldım. Adet günümde sadece bir günlük pembe bir lekelenme oldu . Lekelenmeden 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Açıkçası hamile kalmak bazıları için kolay bazıları için zor görülsede korunmadan ilişkiye girmek her dönem gebe kalmayı sağlayabiliyor. Bu nedenle hamile kalmak istemeyenlerin uygun bir doğum kontrol yöntemi ile korunmaları gerekir. Gebe kalmak isteyenler ise adet olana kadar her bir günü mutlaka değerlendirmeli. Ayrıca şunuda belirtmek isterim korunmasız ilişkiye girdiyseniz ve adetiniz bir gün sürdüyse gebelikten şüphelenebilirsiniz. Adet oldum diye ikna olmayın mutlaka gebelik testi yapın.
 
adete 6 gün kala ilişki oldu sonra adet oldum ama bu ay adetim gecikti test yaptım negatif çıktı hamile olabilirmiyim
 
adete 6 gün kala ilişki oldu sonra adet oldum ama bu ay adetim gecikti test yaptım negatif çıktı hamile olabilirmiyim

Adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı değildir , Bir çok koşul adet gecikmesine neden olabilir. Şüpheli ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş gebe değilsiniz. Son dönem gecikmesinin nedenini öğrenmek için bir kadın doğum uzmanına görünün. Yapılacak muayene ve hormon tetkitleri ile gecikmenizin nedeni anlaşılır.
 
eylülde ilişkim oldu adete 1 gün kala sonra adet oldum bu ay da adetim 2 gün erken geldi hamile değilim değilmi??
 
İki defa düzenli olarak döneminiz gerçekleşmiş bu durumda gebelik söz konusu değildir. Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
geçen ay adet bitimine bir gün kala ilişkim oldu vajinama içine boşalma oldu bu ay adetim gecikti test yaptım negatif çıktı 3 günlük gecikme sonrası adet oldm ama 4 gün sürdü ve karnım şiş gibi hamile olma ihtimalim varmı acaba
 
Şüpheli ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş bu durumda gebelik söz konusu değildir. Adetin 4 gün sürmesi normaldir her ay aynı miktar ve yoğunlukta olmayabilir. Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
adetime 8 gün kala ilişkiye girdim beklediğim tarihten 3 gün önce adet oldum 6 gün sürdü adet olmama rağmen hamile kalmış olabilirmiyim
 
Adet dönemi 3-4 gün geri gelir bu normaldir Şüpheli birliktelikten sonra adetiniz gerçekleşmiş bu durumda gebelik söz konusu değildir. Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Adetimin 11. günü ilişkiye girdim korunmadım ve boşalma oldu . İlişkiden hemen sonra vajinamı yıkadım idrarımı yaptım hamile kalma olasılığım varmı sonuçta yumurtlama günümde değildim
 
Geri
Üst