Ağaoğlu My Resort Otel

M

Misafir

Forum Okuru
Ağaoğlu My Resort Otel
ağaoğlu my resort bodrum bodrum ağaoğlu otel otel
Ağaoğlu My Resort Otel Resimleri ..."

agaogluhotel_1.jpg
agaogluhotel_4.jpg
"Ağaoğlu My Resort Otel Bilgileri ..."

Oda Özellikleri:

Ağaoğlu My Resort Uludağ tesisimizde standart, suite ve aile odalarımız ile birlikte toplam 205 oda mevcuttur. Odalarımızın tümünde standart olarak mini bar, telefon, banyo, wc, 24 saat sıcak su, merkezi ısıtma, SAT TV ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Suite ve Deluxe odalarımız standart odalarımızla kıyaslandığında daha geniştir ve bu oadalarımızda farklı olarak jakuzi bulunmaktadır. Bir yatak odası ve bir oturma odasından oluşan suite odaların hepsinde 2 adet minibar, uydu yayınlı 2 adet 51 ekran TV, su ısıtıcısı, direk hatlı telefon, saç kurutma makinası, kasa, jakuzili banyo ve merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Dublex yapıda olan Presidential Suiteler; 2 yatak odası, 1 salon, 180 cm jakuzi ve 1 adet duşlu banyodan oluşmaktadır. Presidental suite odaların yatak odalarında merkezi ısıtma sistemi, direkt hat telefon, minibar, 51 ekran TV ve uydu yayını, salonlarında ise oturma grubu, şömine soba, su ısıtıcısı, emanet kasa, 84 ekran TV, uydu yayını, direkt hat internet bağlantılı bilgisayar, fax, printer ve scanner bulunmaktadır. 2 ve 3 yatak odasıyla birlikte, şömine sobalı King Suite odaların yatak odalarında, merkezi ısıtma sistemi, direkt hat telefon, ebeveyn yatak odasında jakuzili banyo, minibar, 51 ekran TV ve uydu yayını, salonlarında ise oturma grubu, mini mutfak, şömine, su ısıtıcısı, emanet kasa, 84 ekran TV, uydu yayını, direkt hat internet bağlantılı bilgisayar, fax, printer ve scanner bulunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Yılın 12 ayı yaz - kış Uludağ'ın zirvesinde hizmet vermekte olan Ağaoğlu My Resort Uludağ Otelimiz, sizlere 9 adet toplantı odası imkanı sunmaktadır. maksimum başarılı toplantı organizasyonları, keyifli atmosfer ve motivasyon ve alternatif destinasyon, bütçenizi zorlamadan, sizleri yormadan, maksimum misafir memnuniyeti ile sizleri ağırlamaktan gurur duyarız. Sizlere sunulan teknik detaylar içerisinde tepegöz, slide projektör, perde, video, DVD Player, CD Player, ses sistemi, philipchart, yaka mikrofonu, telsiz mikrofon, kablolu mikrofon, masa üstü mikrofon, barcovision, 220V enerji, sat TV bağlantısı, bilgisayar, yazıcı, fax, internet bağlantısı, fotokopi ve CD yazıcı bulunmaktadır. Restaurant'ta sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri, gece çorbası, açık büfe, Lobby'de snack servis, kuru pastalı 5 çayı ikramı, 07:30-24:00 saatleri arasında restaurantta, lobby ve oyun salonunda alınan tüm yerli alkollü ve alkolsuz içecekler, kapalı yüzme havuzu kullanımı, sauna, mini club, tavla, okey ve kağıt oyunları ücrete dahil olan servislerdir. Barlar, havuz başı Ala Carte Restaurant ve Gece Kulübü ile daha eğlenceli vakit geçireceğinizden eminiz.

Aktiviteler:

Tüm kayak ekipmanları ve snowboardlar otelin kayak odasından temin edilmekle birlikte otelin kayak öğretmenlerinden kişiye özel veya grup dersleri de alabilirsiniz. Tüm misafirlerimiz konaklama süreleri boyunca otelimize ait olan Ağaoğlu Kuşaklıkaya Telesiej, Ağaoğlu Belvü Telesiej, Ağaoğlu Fatin Telesiej, Ağaoğlu Fatin Teleski ve Fahri Telesiej'i kullanarak Uludağ'ın tüm kayak pistlerinde kayak yapma imkanına sahip olacaktır. Cam çatı komplekste gündüz karlar altında havuza girebilir, Tüm snowboard ve kayak ekipmanları, kayak odalarından kiralanabilmektedir. Ayrıca kayak hocaları tarafından gruplara ve kişiye özel kayak dersleri verilmektedir. Bilardo, air hokey, langırt, kepçeli oyuncak makinası, 72 ekran elektronik oyunlar, akülü araba pisti, kayak similasyonları ve atarilerin bulunduğu game land ücretli olarak hizmet vermektedir.
 
adamda para var yaa para agası hahaha zevk için kaç milyon dolarlık arabalar almış koleksiyon için biriktiriyormuş bide kendi ismini ve soyismini taşıyan plakaları topluyomuş bi bayanda daha varmış kadında vermiyormuş ona hahaha kadına dil dökmüş o kadar vermemiş ama alacam diyordu artık ne yaptıysa
 
Geri
Üst