ağda yaparken canı yanan hanımların dıkkatıneee

Ben de 13 yaşındayım. O tarz şeyleri kullanamıyorum. Daha pratik ve can acıtmayan şeyler önerirseniz mutlu olurum.
 
ben 4 yildir kullaniyorum ve cok memnunum eskiden hic agda yapamazdim bi arkadasim onermisti denedim ve faydasini gordum ben bol bol suruyorum agda yapacagim yere zaten sadece ozel bolgemde kullaniyorum sürdükten sonra buzdolabi posetiyle kapatiyorum uzerine camasirimi giyinip 1 saat kadar bekliyorum 2 saat beklesenizde etkisini kaybetmiyor afedersiniz ama hemen isim bitiyor yapistir yapistir cek :)) %80 aciyi azaltiyor siddetle tavsiye ederim :)
 
Ya ben emlayı denedim hiçbir etkisi yokve 179 TL. DEĞMEZ!!!!!!
 
ben kullandim ve hic bir faydasi olmadi hic uyusturmadi ama bi kac arkadasim da uyusma olmus kisiden kisiye degisiyr sanirim..
 
kızlar emla krem zararlıymış. yarattığı hissizlik kalıcı olabiliyormuş. bu da cinsel hayatınızda önemli bir soruna yol açar.bu yüzden doktor önermiyormuş..
 
Merhaba bende 14 yaşında bi kızım :) Ağda yapılırken gerçekten canım çok acıyor refleks yuzunden yapan kişinin elini bile morartabiliyorum .Emla felan diyorlar ama güvenemiyorum :) Bazı sayfalarda pudra ,nane yağı ,anestol vb.şeyler yazıyordu :) BENDE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIM İSTİYORUM :)))
 
Kızlar ben bi sayfada okudum bu emla krem acıyı yok ediyomuş ama bir süre kullandıktan sonra kalıcı hissizliğe yol açıyormuş hatta doktorlar artık reçeteyle bile yazmıyomuş yani ileride cinsel hayatınız için uyarırım ama göze alan varsa kullanması rahat bi ürün
 
Herkez anestol ve emla hakkinda o kadar cok karsılastırma ve yorum yapiyorki inanin sadece kafaniz karısır.

Size sadece sunu soyleyebilirim; emlaninda anestolunde herkezde etkisi farklidir. Cilde ve kıl kalınlıgına gore degisir, annem emla kullandi ve cok az etkisi oldugunu soyledi ayrica ilk kullanimda etkili olsa bile diger kullanimlarda zamanla etkisini kaybediyor ayrica kucuk bir tupe gore pahali oldugunu dusunuyorum.

Anestolu henuz denemedim ama yaralar ve yaniklar icin iyi bir uyusturucu oldugunu biliyorum. Saglikli deriyi ne kadar uyusturur bilemem ama bazi insanlar ise yaradigini soyluyor.

Sonuc olarak denemekten zarar cikmaz anestolun fiyatida 2 tl civarinda olmali deneyin birsey kaybetmezsiniz ayrica agda yapmadan once sicak bir dus rahatlatabilir aciyi azaltabilir ve birazda psikolijik tabii, aydayi cekerken kafaniza o aciyi hissetmekten korktugunuzu yerlestirirseniz caniniz dahada acir ve saatlerce o agda cildinizde cekilmeye cesaret edemediginiz icin kalir. Cesaretli olun ve bir anda cekin cektikten sonrada dislerinizi sıkarak "ben gucluyum bu aci neki" gibi seyleri bilinc altiniza yerlestirin ve tekrar edin emin olun biraz cesaret ve gucluluk hissi iyi gelecektir.
 
Arkadaslar anestezi teknikeriyim ve bir bayanim size sukadarini soyleyebilirim ki kesinlikle anestol emla filan bunlar hikaye anestol zaten hic bir ise yaramiyor ki .. emlaya gelince daha cok acik tenli insanlarda ise yariyor .. uyusturucu spreyler filann hepsi yalan bu aciya alisip cekicez baska sansimiz yokk
 
Geri
Üst