Ağız Aft İçin Nöbet şekeri Kullananlar

Z

zahimedmm2323

Forum Okuru
Ağız Aft İçin Nöbet şekeri Kullananlar
Kızlar selemlar ağız içinde yaralarım var aft olduğunu öğrendim bu aft yaraları için nöbet şekeri kullan dediler bana bu nöbet şekeri nedir tam olarak ne kadar dır bildiğimiz şeker gibi mi tam olarak bunu nereden satın alıyorum pahallı mı en önemlisi bu gerçekten ağız aftını geçiriyor mu bilgisi olan var mı kızlar ?

aft için nikah şekeri kullananlar.jpg


Ağzımdaki yaralar tam da bu gösterildiği gibi dilimin üzerinde değil de dudak içlerinde iki tane çıkmış durumda. Acaba kullanacağım ya da ağırlık vereceğim bir yiyecek ya da ne bilim başka bir şey var mı bir türlü geçmiyor limon vs değse ölüyorum ağrısından.

SARAÇOĞLU AFT İÇİN BİTKİSEL KÜR KULLANIMI VE HAZIRLANIŞI
Bu ağızdaki AFT için bağışıklık sistemini güçlendirmemiz ve dediğimiz gibi b12 vitaminini almak gerekiyor. Ağızda kronik olarak sürekli bu yaralar çıkıyor ise bir çay kaşığı limon suyu alacaksınız ağzınıza ama çok faydasını göreceksiniz. Bir de akşamları yoğurt otu ile ağzınızı çalkalamanız gerekiyor. bir tutam bir bardak suda 5 dakika 5 gram yoğurt otunu kaynatın ve ağzınızı çalkalayın bununla ilgili bir video var onu da izlemenizi tavsiye ediyorum.




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dönem Dönem bende de çıkmış durumdaydı bunlar b12 vitamini kullandım geçmiş ti bir de doktora gittiğimde yiyecek olarak kara buğdaylı ekmekleri tüket teti çok uzun zamandır çıkmıyor bende. Doktora gittiniz mi ? Bu işler tavsiye ile olacak şeyler değil diye düşünüyorum.
 
Bu arada aft için nöbet şekeri demişsiniz sorunuzda sizin için araştırdım gittigidiyor sitesinde BURADAKİ bir çok ürün var bunlar kalite kaliteymiş bence birinci kaliteyi alıp deneyin bu arada ürün pahallı değil bilginiz olsun denemekte fayda var ama yine de doktorunuzla görüşmeniz daha iyi olacaktır.
 
NÖBET ŞEKERİNİN BAZI FAYDALARI ŞU ŞEKİLDEDİR

Bağışıklığı gidererek halsisliğe çare oluyor boğaz ağrısına karşı inanılmaz şifalı sindirimi güçlendiriyor özellikle sormuşsunuz aft yaralarını geçirerek insanda kan oluşumunu hızlandırıyor gözleri keskinleştirerek görme gücünüzü arttırıyor mideye iyi geliyor enerji veriyor burun kanaması, böbrek taşı ağrı kesici özelliğinin yanı sıra grip nezle gibi hastalıklara ve öksürüğe iyi geldiği nette yazan bilgiler arasında arkadaşım.

nöbet şekerinin faydaları.jpg
 
Özellikle Ağızdaki yaralar için en büyük etkenin B12 Vitamini eksikliği olduğunu söyleyen Saraçoğlu aynı zamanda evinizde kendi ortamınızda B12 Vitamini yapabilirsiniz diyor. Lahana ile b12 vitamini yapılışı ile ilgili bir video var izlemenizi tavsiye ediyorum. Lahanayı doğrayarak bir kaba alıyorsunuz ve... ayrıntılar videoda,

Evde b12 vitaminini kolayca yapabileceğinizi açıklayan bu videodan yararlanarak ağız yarasından kurtulma şansınız var. Nasıl yapıldığı anlatılıyor olaki köy ya da uzak bir yerde olursunuz imkanınız doktor vs olmaz bu aşağıdaki uygulamayı yapıp deneyebilir sonuçları da bizlere yazabilirsiniz.

 
Geri
Üst