Ağızda metalik tat olması gebelik belirtisimi ?

Selamlar ,

Ev tipi gebelik testleri ( idrardan yapılan kitler) gebelik dışında da pozitif sonuç verebilir. Kullanılan bazı ilaçlar ( özellikle ovülasyonu sağlayanlar ) test kitinin hasar görmesi, test kitinin yanlış uygulanması gibi. Daha önceki sorunuz da bir kaç defa test yaptığınızı ve negatif sonuç aldığınızı belirtmişsiniz. Bu noktada yapmanız gereken Human Chorionic Gonadotropin hormon seviyesini ölçen HCG testi yapmak. Bu test ile kesin neticeyi alırsınız. Gebelik söz konusu olsaydı 37 günlük gecikme sonrası yapılan test sonucu pozitif olurdu. Bu durum da bir uzmana görünmeniz en mantıklısıdır. Görselde yer alan test kiti de negatiftir.
 
adetime 8 gün var ağzım acı hamile olabilirmiyim??
 
Merhaba, henüz gecikmeniz yok mensinize 8 gün var . Gebelik belirtileri gebeliğin 4-. haftasın dan itibaren başlar. Ağzınızdaki tatsızlık başka bir rahatsızlıktan dolayı olabilir. Beklenen döngünüzde gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
benim adetim gecmedi daha var ama 1 haftadır ağzzımda pas tadı var hamile olabilirmiyim??
 
Merhaba, sadece tek belirtiden yola çıkıp gebelik teşhisi yapılmaz. En güçlü gebelik belirtisi adet gecikmesi olmasına rağmen emin olmak için test yapmak gerekir. Beklenen döneminizde en az 3 günlük gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Merhaba adetim 14 gün gecikti çok üşüyorum halsizim midem bulanıyor ama kusma hissi yok sadece bulantı ağzımda demir tadı var sürekli neden olabilir
 
Geri
Üst