Aire bra dikişsiz sütyen kullananlar

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Aire bra dikişsiz sütyen kullananlar
Kadınların göğüslerini saklamak ve dik tutmasını sağlamak amacı ile giydikleri sütyenler, çok farklı model, renk ve kumaş seçenekleri ile bayanların iç çamaşır modellerin de çok özel bir yere sahiptirler.

Penye sütyenler, kauçuk ve dantelli sütyenler, kaplı, kapsız sütyenler ve daha birçok farklı sütyen modelleri kalitesine ve markasına göre değişik fiyat aralıkları ile satışa sunuluyor.

Asıl konumuza geçmeden önce sizlerle daha önce paylaştığımız sütyen alırken bilmeniz gerekenler konumuza göz atmanızı tavsiye ederiz

Son yıllar da dikişsiz iç çamaşırlara olan ilgi oldukça büyük artış gösteriyor. Özellikle dışardan iç çamaşırının belli olmasını istemeyenlerin yanısıra rahat ve esnek kumaşı sayesin de konforlu bir kullanım olanağı sunan dikişsiz iç çamaşırlara bir yenisi daha eklenerek aira bra sütyenler bayanların gözdesi haline geldi.


aire bra sütyen.JPG


Beden ölçünüz kaç olursa olsun her sütyen bedenine göre bulabileceğiniz aira bra dikişsiz sütyen modellerin de 9 farklı renk seçeneği bulunuyor. Göğüslerin daha dik, düzgün ve dolgun görünmesini sağlayan aira bra sütyen modellerinin toparlayacı özelliği de bulunuyor.

Aira bra sütyen kullananlar yorumlarını bu konu altından bizlerle paylaşabilirler.

Peki aira bra sütyenin özellikleri nelerdir?

Dikişsiz olmasından dolayı kıyafetlerin altından kendini belli etmez.

Aira bra sütyenin üzerin de sizi rahatsız edecek tel, kopça, kanca gibi detaylar bulunmaz ve giyerken size kolaylık sağlar.

Aira bra sütyenlerin ölçüsü gömlek ölçüsü ile aynıdır.

Göğüsleri toparlar, daha düzgün ve dik görünmesini sağlar.

Aira bra sütyenleri bir buluzu nasıl giyiyorsanız o şekil de giyebilirsiniz. Yıkama olayına gelince makine de düşük derece de yıkayabilirsiniz.
 
aria bra sütyen modellerini ben kullanıyorum özellikle spor yaparken çok rahat oluyor bide yaz ayları için de özellikle açık renk olanları tercih ediyorum kıyafetimin altından dikişsiz olduğu için hiçç belli olmuyor zaten genel olarak dikişsiz iç çamaşırları kullanıyorum aira bra sütyenlerin içinde takviye pedler var göğüsleri dik tutuyor ve toparlıyor kesinlikle tavsiye ederim kullanım rahatlığı olarak çok memnun kalacaksınız
 
ben bu aira bra sütyenleri ne yalan diyeyim biraz kaba bulsamda dikişsiz ve rahat olduğu için oldukça kullanıcısının olduğunu biliyorum aslında çok büyük paralarada satılmıyor alıp bir denemek lazım fiyatları gayet uygun önemli olan göğüsleri gerçekten toparlayıp dik tutuyormu buna biraz takıldım ben ama sanırım takviye ped varmış istendiğinde çıkarılıp gerimi takılıyor çok anlamadım dikişsiz alt çamaşır ben kullanıyorum gayette memnunum dışardan bir iz yapmıyor o yüzden belli olmadığı için kullanımı çok rahat bu sütyenlerde acaba tamamen dışardan belli olmuyormu iz yapmama özelliği varmı
 
Ben gögüslerim deforme olmasın diye aire bra sütyenini gece yatarken giyiyorum. Hem yüz üstü uyurken gögüslerim rahatsız olmuyor . Terletmiyorsa çok konforlu kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.
 
Ben gögüs estetiği olduktan sonra gögüslerime çok dikkat etmeye başladım. Sarkmasınlar diye bu dikişsiz sütyenlerden gece uyurken giyiyorum. Valla hem rahat uyuyorum hemde gögüslerim ilk günkü gibi dolgun duruyor kullanmak isteyenlere tavsiye ederim
 
Geri
Üst