Airfryer Kullanan Var Mı?

pinkdream

Yeni Üye
Üye
Airfryer Kullanan Var Mı?
philips airfryer kullananlar philips airfryer kullanan yorum
Kızlar philips sıfır yağla patates kızartan fritöz yapmış dün bi mağazada gördüm de pek inanamadım var mı böyle bir şey gerçekten? Kullanan var mı ?
 
evet ben kullanıyorum çok da memnunum aynen dediğin gibi yağsız kızartabiliyor,kısa sürede kızartıyor hem de tavsiye ederim canm:)
 
Sayın bayanlar eşim bu üründen çok istiyor patates dışında farklı şeyler deneyen varsa söyleyebilirmi.
 
Philips airfryer

Ben kullandım, hakikaten çok başarılı, sıfır yağ diyemeyiz ama 500 gr patatesi küçücük bir kaşık yağla kızartabiliyor ve koca bir tencere yağda kızarmış gibi oluyor, yani neredeyse sıfır yağ. Ayrıca sadece patates kızartması değil başka birçok yemekte yapılabiliyor, intenetteki sitesinde videolu tarifler mevcut
 
harika bir alet

Ben de haftasonu aldım ve deneme fırsatı buldum.
Yapısı mini fırının turbo haline benziyor. yemekleri fırında yapmışsınız gibi bir tat oluşuyor ancak fırından farkı çok hızlı pişirmesi:)) neredeyse yarı zamanda pişiyor ve bu da hem enerji hem de yağdan tasarruf demek... Fiyatı yüksek gibi görünse de eğer yağ dolu bir fritöz veya kocaman bir fırın kullanıyorsanız yemek pişirmek için, kendisini kısa sürede amorte edecektir. Bir diğer avantajı, temizliğinin kolay olması:) yağlı fritözle savaşmak cidden zor oluyordu. Fırın tepsilerini yıkamak da derttir bilirsiniz...

Şimdilik köfte ve patates pişirme imkanım oldu, ancak birçok şeyin sağlıklı versiyonu bu aletle yapılabilir, hafif yemekleri sevenlere tavsiye ederim.
 
Geri
Üst