Akıllı ve kalıcı ruj sürme teknikleri

M

Misafir

Forum Okuru
Akıllı ve kalıcı ruj sürme teknikleri
ruj nasıl kalıcı olur ruj sürerken nelere dikkat etmeliyiz kalıcı rujla ruj sürme teknikleri burada arkadaşlar. Kimimiz lekeli ciltlere sahibizdir, bu cilt sorunlarını bastırmak için, çareyi kapatıcılarda ve fondötenlerde buluruz, kimimiz ise ne plursa olsun, fondötenlere karşıyızdır. Kimimiz göz kalemi severiz ve sürme nasıl çekilir diye araştırmalar yaparız, kimimiz ise sadece bir göz farı sürererk, doğal göz makyajı ile yetiniriz. Kısacası; kimimiz sade, kimimiz gösterişli makyaj stillerini sever. Bunların aksine olmazsa olmaz vardır makyaj tarzlarında. Oda rujlardır Melek'lerim. Kimse ruj sürmeden makyajını tamamlamaz ve hep ister ki kalıcı rujlar olsun dudağında makyaj çantasında. Bizde bu yazımızda ruj sürerken nelere dikkat etmeliyiz diyor ve sizlere ruj nasıl kalıcı olur önerilerde bulunuyoruz Melek'ler.

dolce_ruj_mkle-5b.jpg



Mükemmel pembenizi bulun
Hangi pembe sizin için en iyisi? Sadece gülümseyin; ideal pembeniz dişetinizle aynı ton olandır. Daha açık ya da daha koyusu değil.


Ruju sabitleyin
Rujun rengini sabitlemek için, dudağınızı nötr renkli bir kalemle doldurun. Kalemin sert ucunu, avucunuzun içinde döndürerek yuvarlaklaştırın. Böylece sert ucu batmaz. Sonra rujunuzu uygulayın.

Özel gölge
Herhangi bir dudak rengini pırıltılı hale getirmek için "altın rengi dudak parlatıcılarından kullanın. Her ruj rengine yakışırlar ve müthiş güzel bir ışıltı katarlar.

Mükemmel matlık için pudra
Soluk pembe bir ruj sürün ve üstüne transparan bir toz pudra ile kompres yapın. İstediğiniz matlığa kavuşursunuz.

Rujun yağını alın
Daha doğal, uzun ömürlü bir görünüm için rujunuzun yağını alın. Kağıt havluya hafifçe dudağınızı bastırın, fazlalıklar gidecektir.
 
Geri
Üst