Anion pedi kadın sağlığın en büyük yardımcısı

gznsk

Yeni Üye
Üye
Anion pedi kadın sağlığın en büyük yardımcısı
hanımlar merhaba kadın sağlığının en büyük yardımcısı olan anıon pedin satış temsilcisiyim bu konuda görüşmek ve benimle çalışmak istermisiniz


1-Bağışıklık sistemini güçlendirir
2-Metabolizmayı geliştirir
3-İltihabı tedaviye yardımcı olur
4-Koku önler
5-Stersi azaltır
6-Yorgunluğu azaltır
7-Bakteriyi önler

21.yüzyılın baş döndüren hızlı yaşam şartlarında, biz bayanların en büyük sorunu olan özel günlerimizde, hayatımızı kolaylaştıracak, bizi rahatlatacak ve normal günlerdeki gibi hissettirecek güzel kazançlar sağlayacak anıon ped kullanmayı istiyormusunuz .İşte bizim bu hayallerimizi ve sorunlarımızı yine yeni teknolojileri gerçekleştiriyor benimle çalışmak istermisiniz?
 
İzmir bornovada oturuyoruz. Satın almak istiyorum. Ama malesef hiçbir yerde bulamadım. Bir sefer denedim, çok memnunun.
 
bu ürün için amerika üretimi diyorlar türk kadınlarını kısırlaştırmak için üretilmiş olabilirmi aceba
 
Çin üretimi:) Helal sertifikalı ...İsteyene gönderim sağlayabilirim...
 
3-4 hafta önce bir arkadaşımın bir arkadaşı vasıtasıyla winalite firmasının ürünleriyle karşılaştım. İlk başta çok şüpheci yaklaşmama hatta sunuma giderken aman ne olacak buda diğerleri gibidir dediğim ürünleri gördüm. Orada ki bayan arkadaş benim için sadece bana özel olarak sunum demo yapmaya başladı. İlk başta burun kıvırarak izlediğim demo ilerleyen dakikalarda heyecanla takip ettiğim bir gösteriye dönüştü. Meğer şimdiye kadar kullandığım ürünlerle kendi sağlığımı ne kadar tehlikeye atmışım farkına vardım. Sunum bitti ürünü ve ürünleri çok beğendim. Hemen eve gidip araştırmalara başladım. İnternet sitelerinden diğer ürünlerle ilgili içerisinde ne var diye araştırmalar yaptım ama maalesef hiçbir bilgiye ulaşamadım. Sizlerinde araştırma yapmasını ne kullandığımızı öğrenmenizi isterim. Sorularınızı 3-4 hafta önce bir arkadaşımın bir arkadaşı vasıtasıyla winalite firmasının ürünleriyle karşılaştım. İlk başta çok şüpheci yaklaşmama hatta sunuma giderken aman ne olacak buda diğerleri gibidir dediğim ürünleri gördüm. Orada ki bayan arkadaş benim için sadece bana özel olarak sunum demo yapmaya başladı. İlk başta burun kıvırarak izlediğim demo ilerleyen dakikalarda heyecanla takip ettiğim bir gösteriye dönüştü. Meğer şimdiye kadar kullandığım ürünlerle kendi sağlığımı ne kadar tehlikeye atmışım farkına vardım. Sunum bitti ürünü ve ürünleri çok beğendim. Hemen eve gidip araştırmalara başladım. İnternet sitelerinden diğer ürünlerle ilgili içerisinde ne var diye araştırmalar yaptım ama maalesef hiçbir bilgiye ulaşamadım. Sizlerinde araştırma yapmasını ne kullandığımızı öğrenmenizi isterim.']buradan[/URL] cevaplayabilirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar kör bakmayalım bu kadar ticaret odaklı olmayalım lütfen konu sağlıksa eger iki kere düşünelim.. Madem bu kadar kaliteli hassasciltler için faydalı NEDEN bebek bezi yapamıyolar..
 
Hiçbir şekilde güvenilemez çin,şimdiye kadar kullandık bu pedleri herhangi bir şekilde birşey olmadı bundan sonramı olucak bize ?
 
Bu kadar kör bakmayalım bu kadar ticaret odaklı olmayalım lütfen konu sağlıksa eger iki kere düşünelim.. Madem bu kadar kaliteli hassasciltler için faydalı NEDEN bebek bezi yapamıyolar..

Aldığım duyuma göre firma yakında bebek bezi üretimine de geçecekmiş. Bu kadar ön yargılı olmayın bence. Ürünü kendiniz deneyin, denemekten zarar gelmez. Ayrıca zaten denediğinizde farkın piyasadaki en iyi denilen ürünlerle kıyaslanamayacak kadar iyi olduğunu göreceksiniz. Bende Çin malına kesinlikle karşı olan biriydim ve winalite farkını gördükten sonra tereddütsüz tavsiye ediyorum.
 
Kullanıcı ve satış temsilcisi olarak söylüyorumki Öncelikle bebek bezi üretimde var..fakat çok pahalı olduğu için türkiyeye henüz getirilmiyor..çin konusuna gelince;şuan günümüzde kulllandığımız bir çok ürün maliyeti ucuz olduğu için çin de üretiliyor..ayrıca zararlı olsaydı sağlık bakanlığı onay vermezdi diye düşünüyorum..bence önyargılı olmamak lazım..
 
Geri
Üst