Ankara Güven Hastanesi Tüp Bebek Tedavisi gören var mı sorum var

A

Asife

Forum Okuru
Ankara Güven Hastanesi Tüp Bebek Tedavisi gören var mı sorum var
Selamlar arkadaşlarım ankarada oturuyorum Tüp bebek tedavisi yaptıran arkadaşlar var ise bende bilgi rica ediyorum. Bu güven hastanesi yaptığım araştırmada sağda soldaki sitelerde ön planda çıkıyor 7 yıldır çocuğum olmuyor ve zaman kaybetmeden ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum. Ankara Güven Hastanesin de tedavi görenler memnun mu acaba bana yazmanız mümkün mü bu hastaneye gitmeli miyim ne diyorsunuz ?
 
Selamlar arkadaşım bu konuda hemen yazmak istedim Sgk ile bu hastanenin bildiğim kadarı ile anlaşmaları var gerek rapor hususunda gerekse diğer hususlarda yardımcı oluyorlar Bi Profesör vardı Rıfattı heralde adı teyzemin kısı kendisinden tedavi görmüştü hala çalışıyor mu bilmiyorum benim dediğim 2008 yılındaydı bi görüş istersen ön görüşme yap bi bak nedir ne değildir. Benim bildiğim harika bir hastane fiyatları da uygun diye biliyorum tabiki araştırma yapman gerekiyor.
 
Değerli Arkadaşlarım Tüp bebek merkezlerinin iyice araştırılması gerekiyor. Bizler burada kullanıcı yorumlarına bu hususta son derece önem veriyoruz. Lütfen yorumları okuyun ve en önemlisi ilgili hastanelere kendiniz giderek görüşme yapın. Başarı durumlarını mutlak suret ile araştırın. Görüşmekten zarar gelmez. Diğer kadın sitelerini ve şikayet var gibi siteleri mutlaka inceleyin. Allah kolaylık versin. İstediğiniz bebeğe de bir an önce kavuşmanızı diliyorum.
 
Geri
Üst