Anneler günü için resimli güzel sözler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Anneler günü için resimli güzel sözler
Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü anneler günü olarak kutlanıyor. Aslın da annelerin günü sadece bir güne sığdırılmamalı... Ne yaparsak yapalım onların hakkını bir gün de ödeyemeyiz..

Anneler günün de kutlama kartları, anneler günü mesajları ve sözleri ile birlikte herkes kendi bütçesine göre alabileceği hediye seçenekleri ile annesi için farklı süprizler yapmak ister. Onu bu güzel ve özel günde en iyi şekil de mutlu etmek için elinden geleni yapar..

Sizler için bu konumuz da anneler gününe özel resimli güzel sözleri paylaşıyoruz. Siz de annenizin profilin de sosyal paylaşım ağın da ve mesaj yolu ile bu güzel resimli sözleri göndererek onu mutlu edebilirsiniz.

Bizler de melekler mekanı olarak şimdiden tüm annelerin, anne adaylarının ve eli öpülesi şehit annelerimizin
anneler gününü kutlarız.

4-1462635011.jpg
5(29).jpg
11(12).jpg
12(11).jpg
27(1).jpg
113071_anneler_gunu_5.jpg
anne3.jpg
Anneler Günü Mesajı 2.jpg
anneler-gunu-icin-en-iyi-10-mektup-1.jpg
resimli-anneler-gunu-5.jpg
 
Annelerimizin hakkını ödemek mümkün değil. Aslın da yılda birgün kutlamayı hiç uygun bulmuyorum . Ben anneme fırsat buldukça süprizler yapar hediyeler alırım. Her zaman ona verdiğim değeri bir şekilde belirtirim. Rabbim başımızdan eksik etmesin.Vefat eden annelerimize Rahmet diliyorum. Evlat sahibi olamayan hanımlara da Rabbimin annelik duygusunu tatırmasını diliyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
 
Geri
Üst