Antalya kız öğrenci yurdu

Aycarca

Yeni Üye
Üye
Antalya kız öğrenci yurdu
Özel Antalya Kız Öğrenci Yurdu Antalya / Konyaaltın'da hizmet veren ilk Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdudur. Yurdumuz faaliyetine ilk kez 2009 – 2010 eğitim döneminde başlamış olup; Siz öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde başarılarla dolu bir eğitim sezonu geçirmeniz öncelikli hedefimizdir.
Odalarımız sizin rahatınız ve güvenliğiniz için en ince ayrıntısına kadar düşünülerek dekore edilmiştir. Bütün odalarımızda klima bulunmakta olup kapı ve pencerelerde özel ısı ve ses yalıtımı sağlanmıştır. Odalarımızda bazalı tam ortopedik yataklar kullanılmıştır. Odalarda kullanılan tüm çarşaf, yastık yüzü, nevresim takımı, yatak örtüsü Yurdumuz tarafından temin edilmekte olup temizliğide günlük olarak personelimiz tarafından yapılmaktadır.
Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Bunun için kahvaltı ve yemeklerimiz son derece temiz bir mutfakta hijyen kurallarına üst düzeyde riayet edilerek rutin Gıda Mühendisi kontrolünde hazırlanmakta ve porselen tabaklarda servis edilmektedir.


daha detaylı bilgi için lütfen http://antalyakizyurdu.net veya 0 242 229 14 84 numaralı telefonumuzdan iletişime geçiniz.

antalyadaki yurtlar, yurt antalya, antalya kız yurt, antalyakız yurdu, antalyadaki kız yurtları, antalya yurt ara, yurt ara, akdeniz üniversitesi yurt
 
Geri
Üst