Araba lastiğinden yapılan dekorasyon ürünleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Araba lastiğinden yapılan dekorasyon ürünleri
Dekorasyon ürünleri iç ve dış mekanları estetik olarak canlandıran ve dekorasyonu tamamlayan önemli detaylardır.

Dekorasyon ürünleri olarak hiç daha önce kullanmadığınız, gözden çıkardığınız malzemelerinizi kullanmayı düşündünüz mü? Peki dekorasyon ürünü olarak size araba lastiğinden faydalanacaksınız desem... Kulağa çok ilginç geldi değil mi;) Bütçenizi sarsmadan balkon ve bahçeniz için birbirinden ilginç, renkli bir dekorasyon uygulamak adına eski araba lastiklerinden faydalanabilirsiniz.

Araba lastiğinden yapılan çok ilginç dekorasyon ürünleri bulunuyor. Araba lastiğinden koltuk modeli, araba lastiğinden çiçeklik, araba lastiğinden dekoratif ürünler ile birlikte daha farklı örnekler sizleri bekliyor. Bu örneklerden yola çıkarak hatta kendi hayal gücünüzü de katarak mekanlarınızı daha renkli ve şirin bir hale getirmek sizin eliniz de..

5-colorful-garden-crafts-make-old-tires-6.JPG
araba_lastiginden_puf_yapimi.JPG
Araba-Lastiginden-Cicek-Dikim-Projesi.JPG
diy-outdoor-planters-of-recycled-tires-1.JPG
eski-araba-lastiginden-bahceye-yapilan-dekoratif-calismalar2.JPG
eski-araba-lastiginden-minion-rush.JPG
eski-lastiklerden-yapilanlar11.JPG
eski-lastikleri-degerlendirme-1.JPG
eski-lastikleri-degerlendirme-13.JPG
geri-dönüşüm.JPG
hqdefault.JPG
socreativethings._com_creative-ideas-for-old-tires-630x420.JPG


Eski araba lastiği bulmak çok kolay olsa gerek.. Hem sizde yada çevreniz de mutlaka kullanılmayan işe yaramayan bir araba lastiği mutlaka vardır.. İşe yaramayan dedim ama bu yaratıcı dekorasyon önerileri ile artık araba lastikleri işe yaramaz olmaktan çıkacak ve bahçeniz için çok güzel bir dekoratif ürün haline gelecektir. Bu arada bahçe için ilginç dekorasyon önerileri konumuzu da göz atabilirsiniz.
 
Geri
Üst