Arnavut kremi nedir faydaları ve kullanıcı yorumları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Arnavut kremi nedir faydaları ve kullanıcı yorumları
Cilt bakımı denince nedense hep kadınlar akla gelir ama günümüz de kişisel bakımına önem veren erkeklerin de artık olduğunu biliyoruz.. Her cilt tipi farklı olabilir ve her cildin de yine farklı sorunları olabiliyor. Cilt bakımı ve sorunları için farklı ürünler kullanıyor olabilirsiniz. Hatta cilt bakımınız için piyasa da satılan ve oldukça uçuk rakamlara ulaşan ürünlerden de alıp deneyenleriniz vardır.. Ama bazen bu ürünlerden olumlu sonuçlar alanlar olduğu kadar memnun kalmayanların da olduğunu biliyoruz.

Son yıllar da özellikle doğal ürünlere olan ilgi çok fazla artış göstererek doğal ve bitkisel ürünlerden oluşan cilt bakım ürünleri bayanlar arasın da oldukça trend oldu.

Leke giderici cilt beyazlatıcı maskeler, hazır bir şekil de satıldığı kadar evde kendinizde kürleri uygulayıp yapabiliyorsunuz.

Sizlere bu konumuz da cilt rengini açan beyazlatan kremler arasından çok fazla ilgili gören arnavut kremi hakkın da merak ettiğiniz bilgileri paylaşıyoruz.

Arnavut kremi nedir?

Arnavut kremi diğer bilinen adı ile aklık kremi, cildi beyazlatmak amacı ile kullanılan bir kremdir. Cilt lekeleri, çiller ve cildin rengini açmak için kullanılan bu krem son zamanlar da oldukça popüler bir hale geldi.

Fakat arnavut kremi hakkın da içerisin de civa olduğuna dair bir takım söylentiler de mevcut olup buda ister istemez bir tedirginlik yaratmıştır. Kremin içerisin de civa olup olmadığını anlamak için satın aldığınız yere bunu mutlaka sormanızı tavsiye ederiz. Çünkü bazı arnavut kremlerinin içerisin de civa vardır ama bazıların da ise yoktur.

arnavut kremi faydaları.jpg


Arnavut kreminin içerisin de arbutin ve neven yağı bulunur ve buda cildin beyazlamasın da etki eder. Arnavut kreminin faydalarından biride güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi korur ve buda cilt üzerinde leke oluşmasına engel olur.

Krem deri altına nüfus ederek cilt üzerinde ki pigmentlerin şeffaflaşmasını sağlar. Cildin rengini açmak için kullandığınız arnavut kremi kullanmaya başladığınız andan itibaren etkisini göstermeye başlar ve zaten bununda mutlaka farkına varacaksınızdır.

2,5 ay kadar sonra 4 tona kadar cildin rengini açmakta olumlu etki eder.

arnavut kremi.jpg


Aklık kremini yani arnavut kremini reaction ilacını kullananlar ile kemoterapi görenlerin kullanması tavsiye edilmiyor. Arnavut kremini hamileler, bebek emziren anneler kullanabilir ama kremin civa içermeyen türünden olması gerekiyor. Ayrıca makyaj ürünleri ile de kullanabiliyorsunuz.

Peki çok koyu tenliler yada esmerlerde beyazlatmaya etki edermi?

Koyu tenliler ve esmerlerin kendine özgü bir ten rengi vardır ve bu tonun çok fazla açılmasını beklemek imkansızdır. Ama düzenli kullanım da cildin renginin belli bir düzeyde açılmasın da olumlu etki edecektir.

Arnavut kremi, doğuştan gelen ben ve lekelere etki etmez. Sonradan oluşan cilt lekelerine karşı olumlu etki edecektir.
Güneş koruyucu krem olarak da rahatlıkla kullanabileceğiniz aklık kremi güneş ışınlarının oluşturacağı lekelere karşı koruyucu bir kalkan olacaktır. Arnavut kremini eczanelerden ve aktarlardan rahatlıkla bulabilirsiniz.

Arnavut kremi kullanımı

Düzenli bir kullanım uygulayacaksınız kremi genel olarak hep aynı saatler de kullanmaya özen göstermelisiniz. Tercihen yatmadan iki saat önce iyice temizlenen cilde kremi uygulayabilirsiniz. Dip not olarak şunu belirtmeliyiz ki çok fazla dozaj uygularsanız bu kesinlikle yanlış bir uygulama olacaktır. Hafif bir şekil de kremi temizlenen cilde sürerek yedirmeniz tavsiye olunur.

İçerisin de bulunan yağdan dolayı kremi çok soğuk ve sıcak yerde muhafaza etmekten kaçınmalısınız.

Arnavut kremi kullananlar varsa bu konu altından yorumlarınızı yazarsanız kremi kullanmayı düşünenler için de faydalı olacaktır.
 
Geri
Üst