Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ?

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ?
Merhaba kızlar .Bu sabah karnımda kelebek çırpınışlarıyla uyandım . Öyle heyecanlandım ki. Sanki daha önce bu duyguyu yaşamamış gibiyim. Bebeğim yaşam belirtisi veriyor. Haydi anne ben artık acıktım.Mükellef bir kahvaltı hazırla da yiyelim der gibi.


aşerme.jpg



Malum gebelikte biliyorsunuz iştahsızlık , yorgunluk,yemek kokularına karşı duyarlılık oluyor. Hem yemek yapmaya, hem yemek kokusu duymaya tahammülüm yok. Sağolsun anneceğim bana yemekler getiriyor. İlk gebeliğim de gerçi böyle olmamıştı. Sanırım bebeğimin cinsiyeti farklı . Hani diyorlar ya her gebelik aynı değil diye. Bebeğin cinsiyeti farklı olunca hassasiyet ve alışkanlıklar da değişiklik gösteriyor.


Mesela oğlum da sürekli tatlı yerdim .Kahvaltıda tabak tabak reçeller ler yerdim. Peynirden tiksinmiştim. Bu hamileliğimde de peynir ve zeytini çok yiyorum. Reçelden tiksiniyorum. Ekşi lezzetlere de daha meyilliyim. Bir tabak salataya 2 limon sıkıyorum. Çorbayı limonsuz içmiyorum. Bakalım artık .Gerçekten acaba yediklerimiz aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti ile alakalımıymış görücez. Gebelik süreci boyunca hergün böyle günlük tutar gibi yazıcam :)Sizlerde hamilelik sürecinde yaşadıklarınızı benimle paylaşabilirsiniz :)
 
Geri
Üst