aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız

G

gülvuslat

Forum Okuru
aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız
aşılama yaptıranlar gebeliğinizi aşılamanın kaçıncı günü test yaptırarak öğrendiniz ?

aşılamadan kaç gün sonra test yapılır ? Ben testin sonucunun doğru olması adına testimi hangi gün yapmalıyım. Benim aşımamamda bugün 4. gününde meraktan çatlayacağım. Benimde bebeğimin olması için lütfen dua edin kızlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar kızlar bende aşılama yaptım ve bebeğimin olmasını çok istiyorum. Diliyorum hep kadınların yani benim gibi olanların da bir umudu işt olsun istiyorum herkesinki olsun istiyorum. Bu konuyu gördüm de cevapta verilmemiş bende merak ediyorum net olarak birileriniz bana acaba aşılamanın kaçıncı günü test yaptığınızı söyleyebilir misiniz

Ben şu anda 9. gündeyim testi ne zaman yapayım kızlar siz kaçıncı gün test yaparak sonuç aldınız ilkinde tuttu mu lütfen bana bilgi verir misiniz herkesi seviyorum ve bu bebeği istiyorum. Bir bebek istiyorum yani
 
Merhaba,
Aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile sonuç araştırılır . Öncesi test yaparsanız , sağlıklı sonuç alamazsınız.
Aşılama işleminin başarısı her bir deneme için % 10-15 ler civarındadır. Kimi ilk tedavi de gebelik elde ederken , kimi de 2 -3 . tedavide gebe kalabiliyor. Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum..
 
Geri
Üst