Aşkımaaa Sonsuz Teşekkürlerrr :)

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Aşkımaaa Sonsuz Teşekkürlerrr :)
10 Aralık olan dün benim doğumgünümdü...Öncelikle doğumgünümü kutlayan tüm dostlarıma ve sevenlerime çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyiki sizleri tanımışım, her yeni yaşım sizlerle çok daha anlamlı...

Evet dün neler oldu kısaca bahsedeyim. Dün eşimle birlikte kuaföre gittik ve akşama kadar kuaförde benim kahrımı çekti ve normal de hayatta böyle beklemez sıkılır ama son derece sabırlı ve sakindi. Bu yüzden beni yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkür ediyorum aşkıtellama..

Daha sonra eşim beni güzel bir yerde yemeğe götürdü. Keyifli geçen zamanlardan sonra evimize vardığımız da kapının önünde bir sürü ayakkabı gördüm. Noluyor demeye kalmadan kapıda üzerinde yanan mumlar bulunan pastalarla bizi karşıladılar. :sobe: Meğer eşim öyle bir gizli saklı organize işine girmiş ki...::D İşin garibi böyle şeyleri hemen sezen bir insanım ama eşime helall olsun diyorum ki hiç açık vermedi:hede:

Daha önceden tüm dostlarımızı tek tek arayarak doğum günümde süpriz kutlama için ayar çekmiş. Hatta gittiğim kuaför de aile dostumuz kişilerdi ve onlar bile hiç açık vermeden akşam ki kutlamaya teşrif ettiler:dogumgunu:

Hayatım boyunca unutamayacağım bir doğum günü süprizi yapan ve beni inanılmaz derecede mutlu eden eşime sonsuz kere sonsuz teşekkür ediyorum..Seni çok seviyorum iyi ki varsın aslan kocam benim:)
 
Geri
Üst