Babam Beni Sevdiğime Vermiyor

S

sevgisel2

Forum Okuru
Babam Beni Sevdiğime Vermiyor
Ailem Annem Babam beni sevdiğime vermiyor. Selam kızlar benim yaşım 24 bir erkeği seviyorum ama ailem annem babam erkek kardeşim tamamı benim aşık olduğum erkeği istemiyor ne yapmalıyım ? Evleneceğiniz kişiyi aileniz istemiyor ise siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Nasıl bir dünya bu anlamıyorum. Alınlarına leke sürmemek için telli duvaklı çıkmak istiyorum evimdem ama artık canıma tak etmiş durumda siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız kızlar ?
 
Yani bu sorunuza net olarak cevap verebilmek adına bazı şeyleri açmanız gerekiyor. Gerekçe olarak aileniz anneniz babanız ne gösteriyor. Hiç konuştunuz mu neden sizi sevdiğiniz ile evlendirmek istemiyorlar. Verme hususunda da yani bunlar gelip sizi istediler mi işi mi yok kötü bi adam mı nedir durum net olarak ?
 
Yok ya sinirli bi tip benim babam ailemi de anlamıyorum daha hiç bir şeyden bahsetmedim ki işini gücünü bile bilmiyorlar. direkt olarak bir duruş var kafalarında bizim istediğimiz olacak yani babama ya da abime demişte değilim ama annem öyle diyor elim kolum bağlandı ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem mi yoksa sevdiğim adam mı bilemedim.
 
Ya şimdi sinir de bir yere kadar böyle bişey olabilir mi ? Neden vermiyorlar diyorum tanımıyor ki diyorsunuz. Tanımadığı bir kişiye neden vermiyorlar yani nerelisiniz bilmiyorum ama illa akraba vs mı diyorlar. Onların uygun gördüğü tip neymiş mi onu anlamadım.
 
Ben anneme birisini sevdiğimi söyledim ne sordu ne sual etti hemen karşı durdu baban kızar yok abin şöyle der ele ne deriz açtı ağzını yumdu gözünü ya cvp verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum çok kötü bir durumdayım artıkın ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. Daha giriş bölümünü bile gerçekleştiremeden bişey demeden karşı çıkmaları acayip zoruma gitti yani yaklaşık 8 aydır çıkıyoruz ailemin haberi yok annem sanki bişeyler biliyormuş gibi ama insan bi sormaz mı işi nedir gücü nedir kimdir nerelidir diye direkt karşı çıkmaları kafamı yerinden oynattı. E arkadaşım da istemeye gelelim dedi ama ben daha ortamı hazırlayamadım bile lütfen ama lütfen bana akıl verin
 
Yani anneniz sizi dinlemiyor ise aile büyüklerinden sizi seven lafınızı dikkatlice tartacak ve annenizle konuşacak bir kişi var ise durumu ona anlatın. Akraba yok ise ne bileyim belki bi komşu vardır bi yol bulmalısınız diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst