Bakireyim Erkek arkadaşım vajinamın üstüne boşaldı hamilemiyim ?

Sevgilim 1 hafta önce sürtünme yoluyla yanlışlıkla boş aldı bendr dı gün ertesi gün hapı kullandım ama ilaci 6 defa içtim sizce kaç gün içmem lazım ve hamile kalırmıyim
 
İlacı 6 defa niye içiyorsunuz bunu anlamış değilim . Çok fazla ertesi gün hapı kullanımı hormonları bozar. + ertesi gün hapları gebeliği % 100 korumaz. Güvenirliği %85-90 dır. Adetinizde gecikme olursa test yaparsınız.
 
merahaba ben bakireyim erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki yaşadık vajinamın dışına boşaldı aşağıya doğru indi spermler hamile kalırmıyım caba
 
Merhaba,bakire olmanız gebe kalmanızı engellemez+ korunmasız her ilişki gebe kalma açısından risk oluşturur. Verdiğiniz bilgilere göre gebe kalma olasılığınız var.Adet gecikmeniz olursa test yapın.
 
Merhaba ilişiki esnasında erkek arkadaşım penisini dışarı çıkartıp boşaldı vajinamada boşalmış olabileceğinden şüpheleniyor adet dönemim geçeli 10gün oldu hamile kalma ihtmalim var mı ?
 
Merhaba ilişiki esnasında erkek arkadaşım penisini dışarı çıkartıp boşaldı vajinamada boşalmış olabileceğinden şüpheleniyor adet dönemim geçeli 10gün oldu hamile kalma ihtmalim var mı ?

Verdiğiniz bilgilere göre gebe kalma olasılığınız var. Korunmasız her ilişki gebe kalma açısın dan risk teşkil eder. 10 günlük bir gecikmeye sahipsiniz bu durum da gebelik testi yapmanız faydanıza olacaktır.
 
Arkadaslar bugun sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Vajinanın üstüne ve biraz bacağıma doğru boşaldı. Ben aceleyle hemen sildim ama silerken vajina girişime doğru değdirmiş olabilirim sonra yıkadım. Ne olur ne olmaz diye 3 4 saat sonra Ella hapı kullandım. Hamile kalma olasılığım var mı sizce.
 
Sperm vajinadan içeriye sızarsa gebelik söz konusu olabilir. Vajina girişinden uzak bir alana ejakülasyon gerçekleşti ise gebelik söz konusu olmaz. Olasılıklı yorum yapmak doğru değil. Adetinizde gecikme olursa tedbiren gebelik testi yapın..
 
Geri
Üst