Balığa limon sıkılır mı ? Balık limon sıkılarak yenilir mi?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Balığa limon sıkılır mı ? Balık limon sıkılarak yenilir mi?
Sağlığa çok faydalı olan balığın faydaları saymakla bitmiyor. Yüksek oran da omega 3 içerdiği için özellikle kalp ve damar salığı için mutlaka tüketilmesi gereken balığın faydaları nelerdir konumuz da balık ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Sofralarımızdan eksik etmememiz gereken çok faydalı olan balığı, farklı şekiller ve tarifler ile yapılan balık için birçok kişinin merak ettiği sorulardan biri de "balığa limon sıkılırmı" yönün de oluyor.

Biz de sizler için araştırdık ve balık yerken yediğimiz balığa limon sıkılıp sıkılmayacağı konusun da uzmanların açıklamış olduğu bilgilere ulaştık. Sizler için şimdi bu bilgileri paylaşıyoruz.

balık.jpg


Tartışmalara son noktayı koyacak "balığa limon sıkılır mı" sorusunun cevabı evet oluyor. Çünkü uzmanlara göre limon sıkılarak yenilen balık sağlık açısından çok daha faydalı olduğu yönün de oluyor.

Limon da yer alan antioksidanlar ve c vitamini, balık da bulunan omega 3 vitamininin daha iyi ve fazla emilmesini sağlıyor.

Diyelim ki balık çok taze değil ve siz de bunun farkın da değilsiniz... Bu durum da balığa sıkacağınız limon, balığın olası zehirleyici etkisini de ortadan kaldırıyor.
 
Vallahi insanın resmi görünce canı çekiyor. Mükemmel görünüyor demek ki bende doğru yapıyor muşum. Balığa limon sıkıyorum ömerimde öyle seviyor :D:D
 
Ne yalan söyliyeyim benim de acaip balık çekti canım hahaha olsa da yesek dermişim:D:D
 
benim eşimde balığa mutlaka limon sıkıp yiyenlerden hatta bir ara aramızda tatlı bir iddialaşma bile olmuştu ben balığa limon sıkılmaz oda sıkılır diyordu şimdi bu yazıyı okuyunca eşimin haklı olduğunu daha iyi anladım lezzet katmasının yanısıra oldukça faydaları bile varmış ama ben yinede balığın orjinal tadını bozmamak için limon sıkıp yemiyorum buda benim tercihim:)
 
bizim evde çorbalardan salatalara kadar birçok şeye limon sıkıldığı gibi balığa da sıkılıyor ama bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum biz lezzetli olduğu için tercih ediyorduk ama bundan sonra balık tüketirken limonu daha bir bilinçli şekil de kullanacağım için bilgiler çok iyi oldu
 
Geri
Üst