Balık Burcu 2009 Ağustos Ayı Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Balık Burcu 2009 Ağustos Ayı Yorumu
balık burcu 2009 ağustos
Aşk ve İlişkiler

Kendini aşmak ve farkındalığa ulaşmak adına, hayatın zevklerinin tadını, kendince çıkarmayı bilen merhametli ve güzel insanlar, yazın bu en sıcak mevsiminin tadını en güzel şekilde çıkarmanızı diliyorum. Ağustos ayındaki gelişmelere, öncelikle geçtiğimiz aydan bu yana devam eden ve hala etkisi sürmekte olan Güneş Aslan burcu transitini ele alarak başlamak istiyorum. Bir anlamda Güneş tutulmasının da öncü habercisi olan bu seyir hatırlarsanız, 22 Temmuz tarihinde başlamış ve günlük yorumlarınızda size sunulmuştu. 22 Ağustos tarihine kadar devam eden bu enerji, 1 Ağustos tarihinde, aşk ve flört evinizin yöneticisi olan Ay gezegeniyle aynı derecelerde birleşince harikulade bir gökyüzü olayına tanık olmamızı sağlamış oldu. Yani 22 Temmuzda başlayan seyir çok büyük bir mana kazandı ve doğal olarak bu tutulma sizin yaşamınızda hem iş hem sağlık hem aşk hem çocuklar hem de yaratıcı ifadenizin yeni bir dönüşümü için de start anlamı taşımaya başladı. Fakat dikkat ederseniz aşk ve flört türü ilişkilerden söz ediyorum. Bunun en önemli sebebi Satürn gezegenin evlilik ve ciddi ilişkiler evinizde hala devam etmekte olan önemli bir etkinliği söz konusu. Bunu gözardı etmememiz lazım.

Bu durumda sizler kimi zamanlarda oluşan transitler sayesinde farklı heyecanlara açık olsanız dahi yaşadığınız aşkın ciddi bir ilişkiye dönüşmesi için belirli bir süreye ve gerçekçi bir bakış açısıyla hareket etmeye ve sorumlulukların eşit halde bölüşülmesine ihtiyaç bulunmaktadır. Nitekim geçtiğimiz ay ciddi ilişki evinizin yöneticisi Merkür Aslan burcundaki seyrine başladığında sizlere aynı gün yorumlarınızda bilgi vermiş ve Venüs ve Güneşin ardından Merkür gezegeni de egonuzu yükseltici bir enerjiyle sizleri kuşatmaya başladı. 10 Ağustos tarihine kadar bu konumunu sürdürecek. Merkür bildiğiniz gibi insanlarla olan iletişimimizde son derece önemli bir işleve sahip. Güneşin gösterdiği kimlik duygumuzu ifadelendirmemiz için Merkür gezegeninin gücüne ihtiyacımız var. Yani konuşmak, yazışmak, haberleşmek yoluyla meramımızı anlatıyoruz ve kendimizi, yeteneklerimizi, akıl gücümüzü gösteriyoruz. Merkür gezegeni tamamen mantık yönümüzü gösteriyor. Onun işlevinde duygular yok. Ancak hangi gezegenle yanyana gelse onun özelliklerine bürünebiliyor. Güneşe en yakın gezegen olduğu için ve Güneş bencil isteklerimizi, kişisel canlılığımızı, egomuzu simgelediğinden Merkür de doğal olarak isteklerimizi gerçekleştirmek için aklımızı kullanmamız gerektiğini gösteriyor.

Çünkü duygular işin içine girince mantık devreden çıkıyor demiştim. Merkür gezegeni Aslan burcunda transitine başladığında, yaşamınız adına mantıklı düşünmeniz gerektiğini, bu aşk bile olsa yapılması gerekenin akıllı seçimlerde bulunmak olduğunu söylemiş ve 1 Ağustosta gerçekleşecek Aslan burcundaki Güneş Tutulmasını da hesaba katarsak duygu dünyanızda hakikaten büyük değişimler olacağını söylemenin mümkün olacağından söz etmiştim. Sır cümleniz şu olmalıydı. Kendini güçlü bir şekilde ifade etmek istiyorsan akıllı tercihlerde bulunmalısın. Evet Sevgili Balıklar, Ağustos ayında karşıt evinizden geçecek ve Mars gezegeninin ardından sırayla Satürnle kavuşum yapacak

6 Ağustos-30 Ağustos Venüs Başak

10 Ağustos-29 Ağustos Merkür Başak ve

22 Ağustos-22 Eylül tarihlerindeki Güneş başak burcu seyirleri şu an yaşadığınız ilişki ve uzun yıllardır süren beraberliğiniz adına önemli bir imtihan olarak değer taşımakta. Bu gezegen seyirleri güneşinizle karşıtlık oluşturacağı için, sizin değerlerinize karşılık onunkiler, sizin düşüncelerinize karşılık onun fikirleri ve en son olarak ta, sizin isteklerinize karşılık onun verebilecekleri. Bütün bunlar, yaşadığınız ilişki hakkında net bir fikir edinmeniz adına son derece değerli zaman dilimleri olarak Ağustos ayına damgasını vuracağa benziyor.

İş ve Kariyer

Sevgili Balıklar çalışma hayatınız, gündelik uğraşılarınız, sağlığınız, verimli çalışma gücünüz ve işyeri ortamınızla ilgili konularda yeni değişimlerin, yeni dönüşümlerin işareti olabilecek Güneş Tutulması siz Balıklar için bireysel kimliğinizin mutlaka ön planda olacak şekilde kendinizi yeniden düzenlemeniz gerektiğinin işaretidir. Bugüne dek ne yaşandıysa yaşandı. Şimdi artık yeni bir yaşam için size en gerekli şey, güçlü bir moral duygusu ve yeniliklere açık olacak kadar cesur davranmaktır. Tutulmalar, insan yaşamındaki değişimlerin başlatılmasında hızlı belirleyiciler olarak son derece önemlidirler. Şimdi siz önünüzde beliren bu kapıdan içeri girerek, başta işinizle alakalı konularda ustalaşmayı, kendinize olan güven duygunuzu sınamayı ve bir yaş daha olgunlaşarak o kapıdan güçlenmiş bir şekilde çıkıp hayata katılmayı deneyimleyeceksiniz. Çünkü oluştuğu yaşam alanı astrolojik olarak düzelebilecek durumların, iyileşmelerin, göstergesidir. Bu nedenle bugünden itibaren meydana gelecek her bir değişim ve gelişme, yaşamınızı yeniden kurabilmeniz için size gerekli olan atlama taşlarıdır. Buna hazır mısınız?

Hazırım dediğinizi duyar gibiyim, çünkü değişime ne kadar aç olduğunuzun farkındayım. Uzun aylardır her günlük yorumda diğer burç mensuplarıyla olduğu gibi, sizinle de beraber yol almanın keyfini yaşarken sizin üstünüze daha fazla titrememin nedeni Uranüs gezegeninin burcunuz üzerindeki orijinal düşün, benliğine sahip çık ve değişim için start ver, eğer sen bunu yapmayacaksan ben seni değiştirmek için geldim diyen enerjisinin sesini duymanızda kendi bilgimce destek olmaktı. Çünkü biliyorum ki bir balık bu dünyanın karmaşasından kaçarken kendi dünyasındaki karmaşada kaybolabilirdi. İşte bu Güneş Tutulması size değişimin artık kaçınılmaz olduğunu hem ışığıyla hem sıcaklığıyla hissettirecek güçlü bir kozmik olaydır.

Sağlığınız konularında da etkili olacak tutulma size kendinize iyi bakmanız, iyi davranmanız ve dikkat etmeniz adına bir rehberdir. Unutmayalım ki, sağlığımız bu dünyadaki başarıyı ve mutluluğu yakalamamızın olmazsa olmaz tek şartıdır. Umarım bu Güneş Tutulması sizler için en gerekli olanı getirir ve en gereksiz olanı hayatınızdan söküp çıkarmanızı sağlar. Bu yenilenmenin size hayırlar getirmesini diliyorum.

Para Konuları

Finans hayatınızla alakalı konularda, güneş tutulmasının, iş hayatınız üzerindeki etkisini geniş bir zaman dilimi içinde düşünürsek şu anki iş sorunlarınızın zamanla yoluna girmesiyle daha bir ferahlayacağını söylemek mümkündür. Ağustos ayındaki enerjilerinize baktığımızda ise, sizler açısından yaşamınızı bu dönemin yaşamınızı güvenli bir şekilde sürdürebilmek adına öncelikle kurulacak ilişkilerin parasal konularda da etkili olacağıdır. Şu anda halihazırda bir işiniz varsa veya iş sahibi olmakta zorluk çekiyorsanız öncelikle kendinizi en kuvvetli şekilde ifade etmeye çalışarak, yetenekli olduğunuz konuları yaratıcı bir şekilde bezeyerek ortaya koymanız en mantıklı ve en akıllıca hareket olacaktır. Ekmeğinizi kazanmak adına aktif, oldukça cesur bir şekilde hareket edebilmeli ve sorunlarınızı çözebilmek için sesinizi duyurabilmelisiniz.

Sanatsal konular, ortak çalışmalar, yetenekli olduğunuz özel alanlar, sosyal faaliyetleriniz, hizmet ve yardım alanları, insanlarla birebir temasta olacağınız işler açısından da etkili olan bu dönemde etrafınızdaki insanlarla muhakkak surette iyi geçinmeye, aşırı gurur veya hassasiyetten uzak durmaya çalışmanız faydalıdır. işin ayağınıza kadar gelmesini beklemek yerine iş konusunda yaratıcılığınızı ortaya koyarak kapıları çalmanız, insanlarla temas halinde olmanız kesinlikle önemlidir. Bunun için üzerinizdeki rehavetten bir an önce kurtulmalı, hızlı bir şekilde hayata katılmalı, müşteri portföyünüzü gözden geçirmeli, kendinizi tanıtıcı faaliyetlerde bulunmalısınız. Girişim kelimesinin anlam kazandığı bu dönemde sesinizi duyurabileceğiniz her faaliyet önem taşıyacak ve size maddi yönden faydalar getirici olabilecektir.

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-9-12-13-14-17-18-22-23-26-27

Zayıf Enerjili Günler : 10-11-24-25-30-31

 
Aşk ve İlişkiler
Evet Sevgili Balıklar, Ağustos ayında karşıt evinizden geçecek ve Mars gezegeninin ardından sırayla Satürnle kavuşum yapacak

6 Ağustos-30 Ağustos Venüs Başak

10 Ağustos-29 Ağustos Merkür Başak ve

22 Ağustos-22 Eylül tarihlerindeki Güneş başak burcu seyirleri şu an yaşadığınız ilişki ve uzun yıllardır süren beraberliğiniz adına önemli bir imtihan olarak değer taşımakta. Bu gezegen seyirleri güneşinizle karşıtlık oluşturacağı için, sizin değerlerinize karşılık onunkiler, sizin düşüncelerinize karşılık onun fikirleri ve en son olarak ta, sizin isteklerinize karşılık onun verebilecekleri. Bütün bunlar, yaşadığınız ilişki hakkında net bir fikir edinmeniz adına son derece değerli zaman dilimleri olarak Ağustos ayına damgasını vuracağa benziyor.

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-9-12-13-14-17-18-22-23-26-27

Zayıf Enerjili Günler : 10-11-24-25-30-31


Sevgilimle karşıt eviz :) Ben 6. ev yani başak. o 12. ev yani balık.. Ama pozitif ve zayıf enerjili günlerimiz biribimizle aynı nerdeyse. :asskim:

Başak burcu:
Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-9-12-13-14-22-23-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler : 10-11-15-16-24-25



Teşekkürler :) :)
 
Geri
Üst