Balık Burcu 2012 Temmuz Ayı Burç Yorumunuz...Balık Meleklerimize...

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Balık Burcu 2012 Temmuz Ayı Burç Yorumunuz...Balık Meleklerimize...
Balık Burcu 2012 Temmuz Ayı Burç Yorumu
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu






Merhametli Duygusal Hayalci Balık Burcu Meleklerimizi bakalım bu ay neler bekliyor....Yıllardır kurduğu hayalleri gerçek olacakmı acaba...Evli olmayanlar için yeni bir aşk habercisi olabilirmi...Mutluluk kapıda mı? Başarı sağlık ne durumda.....



balik%20burcu-26a.jpg




Geçtiğimiz ay kariyeriniz oldukça kafanızı karıştırmış, düşündürmüş ve planlar yaptırmış olabilir. Bu dönemde aklınızdan geçenler önemli. Karşınıza çıkan kişiler, olaylar sizleri kariyer ve kişisel prestijiniz anlamında desteklemek için ortadaydılar. Belki içinde bulunduğunuz gergin ve yorgun his bunu farklı şekilde değerlendirmenize neden olmuş olabilir. Ancak tekrar düşünün. Sizleri kariyer ve prestij konularında parlatacak detaylar var satır aralarında.


Temmuz ayında, günlük rutin hayatınızı değiştirmek, işleri yoluna koymak ve sağlığınız için olumlu enerjilerle başlangıç yapıyoruz. Belki biraz dinlenip, içinizdeki o sizi koruyan sezgiyi dinlemek faydalı olabilir. Çoğu endişenizin ve duygusal çalkantılarınızın yorgunluğunuzdan kaynaklanıyor olabileceğini düşündünüz mü hiç? Dinlenin sevgili Balık’lar, mutlaka dinlenin.

Bu aydan itibaren eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda da işlerin yoluna gireceğini söyleyebilirim. Belki bir ev değişikliği, belki evinizi güzelleştirme çalışmaları, belki de ailenizdeki kadınlarla iligli oluşmuş olan sıkıntıların çözülmesi… Ailenize giren bu olumlu etki hangi yollar giriyor olursa olsun, içinizi rahatlatacağına ve yüzünüzü güldüreceğine eminim. Artık eviniz ve ailenizle barışma vakti.


Bu aydan itibaren başkalarının paraları ve yeteneklerini desteklemeniz ve beraber oluşturulacak kazançlar için yeni bir dönem başlıyor. Bu durum belki eşiniz yolu ile rahatlamanız, belki ailenizden gelecek bir destek, belki de yeni bir işbirliği olarak hayatınıza girebilir. Yol ne olursa olsun, karşıda kişinin neye ihtiyacı olduğunu biliyorsunuz. Bu durumun üzerinde gidin, destekleyin ve beraber yükselmenin keyfini tadın.

Gelelim aşka… Bu ay sizi derinden etkileyecek ilişkileri sohbetler ve romantik etkileşimler söz konusu. Bir ilişkinin bitip yepyeni birisinin hayatınıza girmesi bile söz konusu olabilir. Aşkın size çok iyi geldiğini biliyorum. Bu ay artık sağlıklı aşk enerjisine, etkileşimlerine açık olun. Aylardır devam eden o yüzeysel, geçici aşk ilişkileri enerjisi uzaklaşıyor.


Şimdi ister ilişkiniz olsun, ister bekar olun, romantizmin kollarına kendinizi bırakma zamanı. Belki de planlayacağınız bir tatil, beklenmedik kişileri karşınıza çıkarabilir. Geçmişten gelen sevgili ve romantik etkileşimler de bu ay tekrar karşınıza çıkabilir.

Eğlence ve dinlencenin bol olduğu, mutlu bir ay diliyorum.
 
Geri
Üst