Bamboo nedir? bambu Bornoz Takımları

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
Bamboo nedir? bambu Bornoz Takımları
Bornoz takımı, modelleri, bambu , nedeir, anlamı nedir, nereden gelir


Bambu Bornoz Takımı (Seti)

10 Parça dan oluşur meleklerim

2 Adet Standart Beden Bornoz
2 Adet 100x150 cm. Havlu
2 Adet 50x90 cm. Havlu
2 Adet Kese
2 Adet Sabun

bornoz-2c3.jpg


Bambu lifinden üretilen havlular ipeksi yumuşaklığa sahiptir. Öte yandan bambu lifi içerindeki kun maddesi sayesinde bambu havlular antimikrobiyel özelliğe sahiptir. Bambu havluların özellikleri arasında yıkandıkça yumuşama özelliği ve yüksek su emici özelliği de vardır.

150 TL fiyatı var meleklerim..



Bamboo nedir?

* Bambu,uzakdoğuda yetişen,antibakteriyel özelliğe sahip bir ağaç olarak bilinmektedir.
* Bambu liflerinden yapılmış tekstil mamülleri yumuşak bir tutuma,konfor özelliklerine,yüksek yıkama ve renk haslığına,anti-statik özelliğe,alkali,asit ve mantarlara karşı yüksek dayanıma sahiptir.
* Bambu çevre dostu,organik ve doğaldır.
* Bambu lifleri bakterilerin üremesini engelleyen,geri dönüşümlü,yüksek nem emişi,vücudun nefes almasını sağlayan ve çok iyi geçirgenlik özelliğine sahiptir.
* Bambu liflerinden üretilmiş kumaşlardan mamul giysilerin hava geçirgenlik,anti-bakteriyel ve UV ışınlarına karşı kısmi korumalı özelliklerin olduğu bazı araştırmalarda tespit edilmiştir.
* Bambu lifli tekstil ürünleri vücudun daha rahat nefes almasını sağlar.
* Bambu lifinin enine kesiti dairesel değildir ve loblu bir görüntüsü vardır.Bu yapısı ile bambu lifi insan terini emer ve ikinci bir kanalda buharlaştırır.İnsanların sıcak yaz günlerinde kendilerini serin ve rahat hissetmelerini sağlar. Anti-statik özelliği dolayısıyle yaz günlerinde bile vücuda yapışmaz. Pamuktan 4 kat daha hızlı emiciliğe sahiptir.
 
Geri
Üst