Banyo duvar kağıtlarıyla banyoları yenilemek

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Banyo duvar kağıtlarıyla banyoları yenilemek
Dekorasyonlarımızda her oda olduğu gibi banyolarımızda ahenkli görünümleri hak etmektedir. Sizlerde banyo dekorasyonlarınızda başkalık karacak ayrıntılara yer açıcı davranma niyetindeyseniz kendinizi şımartacak pek çok seçenekten faydalanabilirsiniz. Mesela ne mi yapabilirsiniz? Banyolarınızda yeni duvar dekorları. Bunun için ilk akla gelen dekoratif raf seçenekleri, nişler ya da duvar kağıtları olabilir. Kimileri kabartmalı ya da su geçirmeyen estetik görünümlü banyo duvar kağıdı uygulamalarından faydalanmayı da düşünebilir. Sizler için bu geceki açtığım konumda bahsedeceğim ayrıntılar sizler için banyo ahengine farklılık katacaklar arasında yer almaktadır.

Sizler için en özel kabul edilen görünümler için renk, desen uyumunu bir arada verebilecek standartta karşınıza çıkaracağım banyo duvar kağıtlarını görmeye hazır mısınız? O zaman aşağıdaki resim galerime şöyle bir göz atın yeter. Banyo görünümlerinizde canlandırıcı görünümleriyle sizi alıp götürebilecek o ahenkli görünümler için fazla zaman kaybetmeyin derim. Pek çok mağazada yer alan bu banyo duvar kağıdı önerileriyle dolu görünümleri kendi evinizde de görebilme ayrıcalığı elinizde. Size sunulan bu fırsatı kaçırmamak adına harekete geçmek istemez misiniz?


Çizgili, manzara desenli, sade görünümlü, ağaçlı, çiçekli böcekli cinsten pek çok farklı duvar kağıdı modeliyle karşınızdayım. Kimileri duşa kabin iç tarafında kendilerine özel hissettirici seçeneklerden faydalanarak duvar kağıdını o bölgede kullanmaktadırlar. Kimileri ise banyo bölümünde göz çarpıcılığı hak ettiği düşünülen el yıkma bölümünde değişim adına duvar kağıdı tercihini lavabo bölümünde küçük kesit seçeneği olarak değerlendirmektedirler. Banyo duvar kağıdı malzemesi özel tasarım bir ürün olduğundan zaten nemden dolayı kalkma ya da kötü görünüme sebep olma gibi durumların oluşumuna müsaade etmemektedir. Taş desenli, ahşap desenli, damask desenli, çiçek desenli, mantar desenli, royal port desenli, düz- sade, geometrik desenli ya da hasır desenli gibi seçenek tercihleriyle kendinizden geçeceğiniz model incelemelerini web üzerinden de gerçekleştirme olanağı yakalayabilirsiniz. Sizleri mutlu edebilecek desen çeşitliliğini yakalayabilmek için çok fazla düşünmenize gerek yok. 3 boyutlu modellerde son derece şık görünümlere yer açabilmektedir. bu gerçeği de düşünerek tercihlerinizle banyolarınızı özelleştirebilme olanağı yakalayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ilgili web site ve mağaza ziyaretlerini gerçekleştirmek olmalıdır. Resim galerimin yol göstericiniz olması konusunda ne düşünüyorsunuz?


1.jpg
2730-mozaik-desenler.jpg
Gold-coupled-with-black-and-white-in-the-lovely-powder-room.jpg
zarif-banyo-duvar-kağıdı-modeli-2015.jpg
 
Banyolardaki nemden dolayı bazı kişilerin banyo duvar kağıdı yaptırmak istemediklerine şahit oldum fakat yeni çıkan ürünler neme ve suya dayanıklı kullanmak gerekiyor. Resimlere baktığımızda banyoların ne kadar güzelleştiği ortada. Teşekkürler.
 
ıslak hacimlerde duvar kağıtları dayanıklı oluyor mu? siz kullandınız mı bilgi verebilir misiniz?
 
Geri
Üst