Başak Burcu 2012 Haziran Ayı Yorumu...Başak Burcu Meleklerimize....

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Başak Burcu 2012 Haziran Ayı Yorumu...Başak Burcu Meleklerimize....
Başak Burcu 2012 Haziran Ayı Yorumu
Başak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu



Başak Burcu Meleklerimiz sizi haziran ayında neler bekliyor merak ediyorsanız buyrun..Aşk para sağlık durumunuz ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum....


basak burcu-1a2.jpg



Haritanızın tepesinde geçen ay başlayan yıldız yığılması ve hareketi bu ay daha da yoğunlaşarak devam ediyor.


11 Haziranda şans yıldızı Jüpiter tepenizde bulunan yani kariyer evinde bulunan İkizlere giriş yapıyor. 4 Haziranda İkizlerin zıt burcu, sizin da yuva evinizde Yayda Ay Tutulması, 5/6 Haziranda İkizlerde Venüs Tutulması var. Anlayacağınız ya siz iş değişikliği yapıyorsunuz, ya da işin en tepesinde bazı kişiler değişiyor.


Haziranın ilk haftasında bir işe, resmi bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. beklediğiniz bir şeyin gerçekleşmesi ancak çalkantıların ardından olacak gibi. Kiminiz de yeni gireceğiniz iş yerinde bazı sürpriz değişikliklerle karşılaşacaksınız, anlaşılan hareketli, tantanalı bir yere gireceksiniz.


Yaşadığınız mekanla ilgili bir isteğiniz var kafanızda. Bunu tam yapmak üzere iken, ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Hem vaktiniz olmayacak, bir koşturmanın içine gireceksiniz, hem maddi olarak henüz zamanı olmasa gerek.


Ayın 3.haftası gibi, bir banka ile veya resmi/resmi olmayan önemli bir kurumla ilgili meselesi olanlar için biraz can sıkan gelişmeler olabilir. Bu sizi ay sonuna kadar uğraştırabilir.


Ayın ilk 10 günü ve 3.haftası dikkatsizlik, irili-ufaklı kazalara karşı dikkatli olun derim. Dikkatiniz çok dağınık gibi, en iyisi biraz sizi rahatlatacak şeylere yönelmek, kafanızı tek bir şeyle meşgul etmektir.


Bu ay maddi olarak sizi sıkan durumlar olabilir. ancak dediğim gibi, yeni iş gibi görünen gelişmeler sizi mutlu edecek gibi. ayrıca 11 Hazirana kadar dost burç Boğada olan Jüpiter sizi maddi olarak koruyan, kollayan bir konumda, bu da sizin ya uzaktan desteklendiğinizi gösteriyor, ya da beklediğiniz para haberinin gelmesi ile ilgili olumlu bir etkiye sahip. Yani maddi sıkıntıları aşacak birkaç yerden güzel destekleriniz de var.


Kimi Başaklara yeni iş gibi gördüğüm şey, oldukça heyecan artırıcı bir düzeyde olsa gerek, hem sizi daha görünür yapacak, hem hak ettiğiniz itibarınızı da yükseltecek bir ortama gireceksiniz. Ancak girer girmez de bir takım çalkantıların içinde bulacaksınız kendinizi. Bu sizi afallatmamalı, ne istediğinizi bilirseniz, etkilenmeden atlatırsınız.


Aşka bakarsak, bu ay dikkatinizin aşta olmadığını görüyorum. tabii bireysel haritası uygun olanlarda, aileler arası tanışmaya işaret eden yıldızlar var, yani aşk konusu daha çok ailenin de katıldığı bir ortamda dile geliyor.

Diğer aşk, ilişki meselesi sanki iş yerinde gelişen durumlar söz konusu, sizi işte beğenen birinin sizinle ilgilenmesi söz konusu olabilir. Kimi Başaklar ise, sevgili veya eşle birlikte bir işin peşinde, ya da aynı takımda, ekipte gibi. yani birlikte başka, ciddi konularla meşgulsunuz anlaşılan. Aşkın ciddi boyutta konuşulduğu bir ortam ya da sevgili/eşle birlikte bazı işlerle meşgulsunuz.


İş vesilesiyle, toplantılar, yarışmalar vs vesilesiyle tanışanlar olabilir yeni kişi ile. Ancak bazı sorunlar sizi bundan vazgeçirebilir.
 
Geri
Üst