Başak Burcu İçin 2013 Yılı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Başak Burcu İçin 2013 Yılı Yorumu
Bu konu; 2013 başak burcu yorumu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili başak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için ya da sevdikleri başak burcu olup 2013 yorumunu merak edenler için işte astrologların 2013 yılı başak burcu ayrıntılı yorumu...



basak-28f.jpg




2013 Başak burcu yorumu için öncelikle 2013 yılı özellikle yılın ilk yarısı iş yaşamınızda sizi sıkan rahatsız eden durumlar,alacak verecek işleri ile ilgili sıkıntılar,kredi ödemeleri,bankalarla olan ilişkiler can sıkıcı boyuta ulaşabilir.Ancak bu dönemde aileniz sizin en büyük destekciniz.Yalnız ters giden iş ortamına olan stresinizi evinize yansıtmayın.Şunu da hemen söyleyelim yılın ikinci yarısı çok daha farklı olacak uzun vadeli düşünebileceğiniz, özellikle kariyer hayatında çok daha kararlı ve istikrarlı olabileceğiniz koşullar oluşacak.Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.

Ocak ayı arkadaş çevrenizde bazı gerginlikler yanlış anlaşılmalar yaşanabilir ancak ailenizle olan ilişkileriniz onların size olan desteği bu gerginliklerin hafiflemesine sebep olacak.Şubat gibi bir yanınızın yada aile fertlerinden birinin rahatsızlığı sizi üzebilir.

Mart ayı biraz gerginlikler olabilir bu dönem de çok yakın bildiğiniz birinden borç isteğinizin geri çevrilmesi sizi üzebilir.

Başaklar özellikle nisan ayında eğer kendi işinizin patronuysanız büyük projelere girmeyin bu dönemde maddi konularda da problemler ya da ekstra harcamalar yüzünden bütçenizi daha iyi korumanız gerekiyor.

Haziran gibi hayatınıza ve sosyal ilişkilerinize yönelik yenilenmeler olacak,arkadaş ilişkilerinizin yoğun olacağı sık sık biraraya geleceğiniz aile toplantılarının yaşanacağı bir ay,ayrıca bu dönem çocuk sahibi olanların çocuklarının akademik başarıları ile sevinecekleri bir dönem olacak.Temmuz ağustos yolculuklar kısa tatiller yaşanabilir.Bu tatiller sizi olumlu etkileyecek,stresli geçen bir dönem sonrası huzur bulacaksınız ayrıca bu dönemde yeni arkadaşlıklar kuracağınız kişilele tanışabilirsiniz hatta bu kişiler ilerleyen zamanda iş hayatınızda size yardımcı olabilir.
 
Geri
Üst