Bayram Kebabı Nasıl Yapılır...Bayram Kebabı Tarifi...

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Bayram Kebabı Nasıl Yapılır...Bayram Kebabı Tarifi...
Bayram Kebabı Tarifi
Bayram Kebabı Nasıl Yapılır



Bayanlar adına aldanmayın Bayram Kebabı ama illa bayramda yapılacak diye bişey yok bayramı beklemeye gerek yok..Bu ziyafeti ailenize yakınlarınıza hemen bugün yaşatabilirsiniz.. Hadi bakalım hazırlaması sizden tatması yakınlarınızdan....Köfteden Yoğurtlu Kebap Tarifini de ek olarak sizlere sunnuyorum..



bayram%20kebabi-360.jpg



Malzemeler:


12 arpacık soğan
500 gr kuzu bonfile
2 patates
1 havuç
2 kırmızıbiber
2 kereviz sapı
1 su bardağı dondurulmuş bezelye
Tuz


Hazırlanışı:


Soğanların kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde doğranmış etlerle birlikte kavurun.
Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini bekleyin.
Sebzelerin kabuklarını soyup küp doğrayın.
Sırayla patates, havuç, kereviz sapı ve kırmızıbiberi tencereye ilave edip kavurmaya devam edin.
Dondurulmuş bezelyeleri ekleyin.
Üzerlerini geçecek kadar sıcak su ilave edin.
Tuzla tatlandırın.
Sebzeler pişip, etler yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın.
Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun!
 
Geri
Üst