Bebeği Asla Kucakta Uyutmayın!!!...

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Bebeği Asla Kucakta Uyutmayın!!!...
Bebek Uyutmak
Bebeği Kucakta Uyutmak



Bebeğimiz oldu ve onu nasıl uyutmamız gerektiği hakkında bişey bilmiyoruz.O zaman hemen melekler mekanına girip bu yazıyı okuyacaksınız ve kucakta uyutmanın bebeğe ne zararlar verdiğini öğreneceksiniz...İşte https://www.meleklermekani.com/cocuk-bakimi/181541-bebekler-nasil-uyutulmali.html doğru yöntemlerine bakmak isterseniz burada....



Bebeği Asla Kucakta Uyutmayın!!!!

Avustralyalı bilim adamları, ağladıkları zaman kucakta uyutulan bebeklerin ileriki yaşlarda büyük sağlık problemleri yaşayacaklarını açıkladı ...

86800-359.jpg


Avustralyalı bilim adamları, ağladıkları zaman kucakta uyutulan bebeklerin ileriki yaşlarda uyku problemi çektiğini açıkladı.

Avustralya’daki Royal Children’s Hospital tarafından 328 bebek üzerinde yapılan araştırmada ağladıkları zaman hemen anne kucağına alınarak uyutulan bebeklerin ağlamaya bırakılan bebeklere oranla ileriki yaşlarında daha çok uyku problemi çektikleri ortaya çıktı.

"Bırakın Yatağında Ağlasın"

Uzmanlar, bebeklerin ağlamaya başladıklarında ebeveynleri tarafından kucağa almak yerine yataklarında ağlamaya bırakılması gerektiğini, bebeğin ancak bu şekilde tek başına uyumayı öğreneceğine vurgu yaptı.

Ağlayınca kucağa alınan bebeklerin 5 yılın sonunda diğer bebeklere oranla stres seviyesi ve ruh sağlığı açısından daha kötü durumda oldukları tespit edildi. Uzmanlar her ağladığında anne babalarından ilgi gören çocukların kendilerine güveninin de eksik olabileceğini belirtti.

"Hiperaktivite Hastalık Değil"

Adana Çukurova Üniversitesi Felsefe Grubu Bölümü Öğretim Üyesi Sosyal Psikolog Yrd. Doç Dr. Üstün Öngel, ’hiperaktivite’ diye bir hastalık olmadığını, her yıl binlerce çocuğun eksik bırakılan gelişim becerilerinin ilaçla çözülmeye çalışıldığını iddia etti.

Psikiyatri Derneği’nin, hiperaktivitenin hastalık olmadığını 2006 yılında gazetelere verdiği ilanla duyurduğunu belirten Öngel, “Hiperaktivite diye bir hastalık yok. Ancak çocuklara birçok tetkik yapıyorlar. Böyle bir hastalık yok. Çocuk psikiyatri servisinden hiperaktiviteyi kaldırın, hepsi işsiz kalır” diye konuştu.
 
bilgileri uygulamak çok önemli ve ben bu yazıyı yazdığımda ikizlerimin olacağına dair hiç bir fikrim yoktu. Şimdi yıl 2017 ve 5 yıl geçmiş üzerinden neyseki ben çocuklarımı kucağa alıştırmadım kendi kendilerine uyumalarını sağlayarak 4 aydan bu yana bir düzen oluşturdum. Bu işime çok yaradı diyebilirim anneler çok rahat edeceksiniz kucağa ayakta sallamaya son.
 
Geri
Üst