Bebeğim olsun istiyorum

B

bebekhayali

Forum Okuru
Bebeğim olsun istiyorum
BEBEĞİM OLSUN İSTİYORUM BEBEK SAHİBİ OLMAS İSTEYENLER OLMAYANLAR

Merhaba ben cocuk sahibi olmak istiyorum ve durumum su: esim ve ben ayri ülkelerdeyiz vizenin cikmasini bekliyoruz. Agustos 2019 dan beri evliyiz ve iki aydir cocuk istiyoruz. Adetim cok düzensiz 15 aralikta adet oldum ve 24 aralik-28 aralik tarihleri arasinda esimin yanindaydim. iki hafta gectikten sonra cok umutlanmistim birsürü test yaptim en az 35 gün gecmisti SAT tarihinden hatta doktora da gittim acaba varmi diye cok ümitlenmistim ama doktor bisey göremedi.
benimde bebeğim olsun istiyorum.jpg

Bir kac güne adet olursun olmazsan kan testi yaptir dedi. hala adet olmadan tekrar esimin yanindaydim 24 ocak - 02 subat arasi ve esimin yanindayken 30 ocakta adet oldum (46. gün). cok sanciliydi göguslerde hassasiyet cok vardi daha önce hic olmamisti ve günlerce adet sancilari cektim. ama adet olmustum iste:( adet olmadan önce baslamisti bacak agrilarim kollarim agridi gögüsler icten ice sizliyordu ve hala da devam ediyor acaba yinede hamile olabilirmiyim cok okudum adet olupta hamile olanlari sürekli arastiriyorum Allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin isteyenlere
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar senin kesin vizen ne zaman çıkacak ki ? Yani sürekli eşinin yanında kalmayacak mısın. Yani bu hamile olabilme sıkıntısı inanılmaz derecede arttı her şey ama her şey yerinde iken bile bazen kadınlarımız bebek sahibi olamıyorlar.

Sana her türlü desteği olmaya çalışacağız. Sat tarihin ile ilgili özellikle çalışma yapman gerekiyor. Adetlerin düzensiz ise öncelikle sat tarihini boş geçirmemen gerekiyor. Rabbim isteyen her kese nasip eder inşallah.
 
Geri
Üst