Bebegimin cinsiyeti?? Nub Teorisine göre nedir kızlar

Mırna1-2

Yeni Üye
Üye
Bebegimin cinsiyeti?? Nub Teorisine göre nedir kızlar
Nub teorisine göre bebeğimin cinsiyeti nedir. Selamlar arkadaşlarım ben aranıza yeni katıldım. Sizlere resim atıyorum ultrason resmine göre cinsiyet tahmini rica ediyorum. 14+3 günlük. Sizce bebegim nub teorisine göre ne?

IMG_0433.JPG
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabmalar aramıza hoş geldiniz. Konunuzda bazı düzenlemeler yapmak zorunda kaldım. Resmi de büyük olarak ekledim. Beyza Adminimiz en kısa sürede sorunuzu cevaplandıracaktır.

Rabbim, sağ sağlim olarak kucağınıza almayı nasip etsin.
 
Bu arada benim anladığım kadarı ile ( kesin olmamakla birlikte ) erkek diyorum. Bakalım Beyza Adminimiz ne diyecek.
 
Resmi kontrol ettiğimde bebeğiniz bana göre de erkek görünüyor hadi hayırlı olsun. Rabbim olmayanlarada nasip etsin sizi nasıl kıskandım bilemezsiniz
 
Cook tesekkür ederim yaa. Doktorda erkege benzetti ama ben benzetemiyorum o cikinti ne öyle ikitane yanyana:)) . sizdemi istiyorsunuz? istiyorsaniz insallah Rabbim en kisa zamanda saglikli bir bebek nasip eder.
 
Bebek yan pozisyonda nub çıkıntısı net değil . Hekiminiz görüntüyü canlı değerlendirmiş. Yakından incelediğim kadarıyla emin olmamakla birlikte bebeğinizin erkek olduğunu düşünüyorum. Tabi bu teorinin %100 sonuç vermediğini belirtmekte fayda var..Nub teorisi ile ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linkimizden ulaşabilirsiniz..

Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
 
Geri
Üst