Bebeğini kaybeden anneler

emral

Aktif Üye
Üye
Bebeğini kaybeden anneler
Bebeğini kaybeden annelerimiz sizlerde paylaşmak isterseniz duygularınızı lütfen burda buluşalım...
 
öncelikle merhba... Kendimden bahsetmem gerekirse şöyle özetliyeym 17 aylık evliyim 4ay önce gebeliğim 7ay 10günlükken sonlandırıldı, bebeğim ağır kalp hastası idi ve yaşaması mümkün olmayacağını söyledi dr'larımız. sizlerde acınızı paylaşırsanız sevinirim:)
 
ayy guzel bı konu ve acıklı ...bende bahsedım gercı herkese bılıyor 3 senelık evlıyım gecen sene 5.5 aylık bebegımı ıdrar yolu enfeksıyonundan dolayı keseme kadar gecmıs ve mıkrop kapmıs o yuzden erken dogum yaptım allahıma cok sukur tekrar hamıleyım ama allahım kımseyı evlat acıyla yastamsın yarrabım allahım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın amın
 
bana da 6 aylıkken sonlandır dediler yapmadım doğurdum.16 günlükken kaybettim.ben yeni üye oldum şimdi okudum sizi siz nasılsınız başka bebek var mı?
 
benimde 7 aylık bebegim karnımda öldü kalbidurmuş cok acı bir durum allah cümlemize sabır versin
 
hepinizin dersini anlayabiliyorum hem de çok fazla, benim 6. kayıbım.ve halen hiç bebeğim yok. Bu bebeklerin üçü de üstelik büyüktü. 4-5-6 aylıkken kaybettim. umudum var demeyi çok istiyorum ama bilmiyorum allah bilecek artık:(
 
Bir ay once Bende 23 haftalik hamileydim hiç bir skinti yoktu normal doğum başladı . Bebegim dede herhangi bir sağlık problemi yoktu . Yasama şansı artsın diye sezeryan oldum 10 gun yaşadı ve öldu.
 
21 ağustos 2016 da doğum yaptım. bebeğimiz yüzde seksen ihtimalle hamilelikte oksijensiz kalmış. doğduğunda ağlamadı , kalp masajı yapıldı , solunum cihazına bağlandı 39 gün yoğun bakımda kaldı ve 39. günde vefat etti. kaybetmemizin üstünden 3 hafta geçti. kendimi toparlamaya çalışıyorum. Rabbim onu çok sevmiş ki yanına almış inşallah cennetinde birleştirecek bizi diye dua ediyorum. bana ve eşime sabır için dua ederseniz çok mutlu olurum.
 
Geri
Üst