Bebeğiniz için doğal pişik kremi tarifi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bebeğiniz için doğal pişik kremi tarifi
pişik kremi, bebekler için en iyi pişik kremi, evde pişik kremi yapılışı ile ilgili bilgiler sizlerle...

Bebeklerin cildi çok hassastır. Bu nedenle bez kullanan bebeklerin özellikle ishal dönemlerinde ve sıcak havalar da pişik olması çok sık rastlanan bir durumdur.

Bebeğiniz pişik olduğu zaman farklı pişik kremleri satın alarak pişik tedavisi için kullanırsınız. Ama satın aldığınız pişik kremleri içinize sinmiyorsa ve tamamen doğal bebek pişik kremi olmasını istiyorsanız evde tamamen doğal ürünlerle bebeğinizin pişik kremini kendiniz yapabilirsiniz.

Bebekler de olan pişiğe ne iyi gelir? konumuzda da işinize yarayacak bilgileri bulabilirsiniz.

1.jpg


Ayrıca bu yaptığınız pişik kremini kendi cildinizi nemlendirmek için de kullanabilirsiniz.


Doğal pişik kremi için malzemelerimiz sızma zeytinyağı ve balmumu;)

Bir bardak sızma zeytinyağı için bardağın dörtte biri kadar balmumu gerekiyor. Balmumunu bıçakla kazıyarak kullanabilirsiniz.

Zeytinyağını bir tencereye koyarak içine balmumunu ekleyin. İki malzemeyi de birlikte ısıtın. Zeytinyağının için de balmumu eridiğin de soğumasını beklemeden cam bir kaba koyarak donup katılaşmasını bekleyin. Nasıl saklanmalı derseniz yaptığınız doğal pişik kremini buzdolabın da ağzı kapalı bir şekil de saklayabilirsiniz. İşte bu kadar hanımlar minik meleğinizin doğal pişik kremi hazır gönül rahatlığı için de kullanabilirsiniz.


2.jpg


Doğal pişik kreminin nemlendirici özelliğinden dolayı bebeğiniz de pişik harici kuruyan bölge varsa oraya da sürebilirsiniz.
 
Yeni nesil ev hanımlarının ya da çok fazla bilmeyen annelerin bunu kullandıklarını hatta düşündüklerini bile düşünmüyorum. Zira kadınlarımız artık gelişen teknoloji ve bu teknolojinin getirdiği tüm ürünleri zahmetsizce kullanma gibi bir alışkanlığı oluştu. Yazık irkeklere her şey onların parasına giriyor :D:D
 
Geri
Üst