Bebek Cinsiyet Tahmini

İnş hepiniz kadın adam doğrursunuz inşşşşş canımmmmmm topiklerinizi Allah iki organdan da esirgemez inşşşşşş, hem o zaman istediğiniz cinsiyete göre doktorunuzla görüşürsünüz.
 
bebeğin cinsiyetinden daha önemli olan bebeğin sağlıklı ve hayırlı olması ne kadar çok meraklısınız hadi istediğiniz cinsiyette olduğu bebeğiniz ama allah korusun sağlıklı olmadı dahamı iyi öncelikle önemli olan cinsiyetini düşünmeyin sağlığını düşünün bence kızında erkeğinde allah hayarlısını versin burada evlat ateşiyle yanıp tutuşanlar var onlar bebeğinin kızmı erkekmi olmasından daha çok sadece sağlıklı bebek sahibi olmayı arzu ediyorlar sizde bence bu konuda anlayış gösterin derim ben
 
Yanı hanımefendi bu topikte bebeğin cinsiyeti hakkında tahmin yürütmek günah sizin kul hakkına girerek insanları rencide edip beddua etmeniz farzmı ? Bu nasıl bir şuursuzluktur anlayabilmiş değilim. Allah sizi ıslah etsin..Biraz insanların fikirlerine saygı göstermeyi öğrenin..
 
Maşallah kızlar bebekleri de büyüttünüz tabiki bebekler olunca artık bu konuya da gelmiyorsunuz aşk olsun :D:D
 
Slm arkadaşlar tahmini olan var mı?8 hafta 5 gün
 

Ekli dosyalar

  • IMG-20230214-WA0003.jpeg
    IMG-20230214-WA0003.jpeg
    23,5 KB · Görüntüleme: 71
Çin takvimi cinsiyet hesaplama 2023 bilimsel gerçeklere dayanmamakta ve hurafe olarak bilinse de yapılan araştırmalar gerçeklik payının çok yüksek olduğunu ortaya koymakta.
 
Geri
Üst