Bebek isteyipte olmayan çiftlere bitkisel öneriler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bebek isteyipte olmayan çiftlere bitkisel öneriler
Her çift evlendikten bir süre sonra bir evlat sahibi olmak ister. Eğer çiftler de herhangi bir sağlık problemi yoksa bu isteklerine kısa sürede kavuşurlar. Ama bazı çiftler için bu süreç bazen zaman alabilir. Normal yolla bebek sahibi olamayan çiftler aşılama, tüp bebek gibi yöntemlere başvurur.

Bazı çiftler de ise çok büyük bir sağlık problemi olmadığı halde yine de bebek sahibi olamaz. Aslın da doğal bir takım bitkisel yöntemler ile bebek sahibi olmanızı hızlandırabilirsiniz. Bebek olmasına engel olan ve kadınlar da bulunan bazı sağlık problemleri şöyle,

Kadınların kalitesiz yumurtlaması, adet görememe yada çok düzensiz bir şekil de adet görme, yumurtalıklar da oluşan kistler gibi sorunlar hamile kalmayı sorun haline getirir.

Erkekler için de bebek sahibi olmayı güçlendiren sağlık sorunlarının en başın da kalitesiz spremler, spermin azlığı yada hiç olmaması gibi sorunlar geliyor. Bebek sahibi olmak isteyipte olamayan çiftlerin birçoğu maddi ve manevi bir çöküntü yaşamaktadır. Birçok çiftin deneyip te başarı elde ettiği hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel yöntemler çiftlere umut olmuştur.

Erkekler ve kadınlar için tamamen bitkisel kürler hakkın da genel bilgilere geçiyoruz.

bitkise-kurler-538x218.JPG



Sperm kalitesi düşük olan erkeklere tavsiyeler

Gigseng ekstresi: sabah ve akşam aç karnına bir tatlı kaşığı içilmesi tavsiye olunur. Gigsengin faydaları saymakla bitmemekle birlikte özellikle cinsel gücü arttırıcı, sperm çoğaltıcı, doğurganlığa yardımcı olması ve afrodizyak özelliği olması nedeni ile erkeklere büyük fayda sağlıyor. Bu arada afrodizyak etkisi gösteren yiyecekler konumuzu inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Arı sütü, poler, bal, propolis ve polen: Bu karışım enerji verdiği gibi bağışıklığı güçlendirir ve sperm attırıcı özelliğe sahiptir.

Keçiboynuzu: Sperm sayısını arttıran bitkisel arasın da bulunan keçiboynuzunun mucizevi birçok faydası vardır. Saf keçiboynuzu pekmezi yenilebilir yada akşamları yatmadan keçiboynuzunun suyu içilebilir. Keçiboynuzunun suyunun nasıl içildiğine gelince; keçiboynuzları bir tencerede suda kaynatılır ve suyu içilir.

hamile_kalmaniza_yardimci_olacak_gercekler_1.JPG


Bebek sahibi olmak isteyen kadınlara tavsiyeler

Hayıt ekstresi: Adet düzensizliği yaşayan bayanlar için çok faydalıdır. Ayrıca bebek sahibi olmanızı engelleyen kilo probleminiz varsa zerdeçal ekstresi ve zeytin yaprağı gibi bitkisel destek ürünlerini de kullanabilirsiniz. Yağ yakımınızı hızlandırır ve kilo vermenizi kolaylaştırır.

Bunların dışın da bebek sahibi olmak isteyen çiftler sigara alkol gibi kötü alışkanlıkları bırakmalı ve düzenli, sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmelidir. Hazır gıdalardan uzak durmalı ve stresi hayatınızdan mümkün olduğunca uzat tutmalısınız.
 
Bebek sahibi olmak isteyipte olamayanlara Allah yardım etsin tez zamanda inşallah bebek sahibi olurlar keçiboynuzunun çok faydası olduğunu biliyorum akdeniz bölgesinde yetişen bir bitki bebek sahibi olmak isteyen erkeklerin mutlaka kullanması gereken bir bitki olduğunu duymuştum ayrıca hayıt otu bitkiside adet ile ilgili sorunlara çok iyi geldiğini biliyorum adet düzensizliği yaşayan bayanlara çok faydası olacaktır.
 
Geri
Üst