bebek kazak hırka ve yelek modelleri muhteşem örgü örnekleri burda!!!

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
bebek kazak hırka ve yelek modelleri muhteşem örgü örnekleri burda!!!
Bebek kazak hırka ve yelek modellerine ait yazımızı inceliyorsunuz meleklerim. Bebek örgüleri denince akla da belli başlı örgüler gelir ki bunlar daha önce saymış olduğum bebek kazak hırka yelek tarzı örgü modellerdir. İster tığ işi ister şiş ile örülmüş olsun ki bebek örgüleri en basit haliyle bile kendilerine hayran bırakıyorlar bizleri. Küçük model örgüler olduğundan kolay örülmesi de bizim için avantaj. Ben her zaman diyorum ki örgüye ilk başlayanlar için bebek örgüleri ideal bir başlangıç olacaktır. İlk bebek hırka modeli ile başlayalım isterseniz. Gördüğünüz gibi kolay bir örgü modeli. Üzerinde ne motif ne desen oynaması var ama çok şık görünüyor. Bence bebek bekleyen ya da bebeği olan her anne anneanne babaanne teyze ya da halayı cezbedecektir.


kolay orguden kiz bebek hirka modeli.jpg


Bu aşağıdaki modelde daha bir maharet gösterilmiş. Motifleri yer yer gül süslemeleri ile zenginlik verilmesi hoş bir görünüm sunmuş. İki model de kız bebeklere özel olarak tasarlandığını görüyoruz. Erkek bebek anneleri üzülmesin onlar için de modellerimiz bulunmakta tabii.

el orgusunden pembe gul suslemeli kiz bebek hirka.jpg


Yeşil renk aslında hem kız hem erkek bebeklere uydurulan bir renk ama bu kapşonlu tığ işi hırkayı sanki ben erkek bebeklere daha çok uyacağını düşündüm nedense. Kapşonu ile küçük ceket havası da vermiş sanki. Aslında delikli bu model kış haricinde bahar aylarında da kullanılabilir. Aslında meleklerim şu konuyu da incelemenizi tavsiye edebilirim. Kapşon demişken bebekler için çok beğenilen örgüden kapşonlu bebek yelek modelleri konumuzu buradan inceleyebilirsiniz.

tig isinden kapsonlu onden dugmeli bebek hirka modeli.jpg


Yine tığ işi bir bebek örgüsü daha. Örneğimizdeki gibi siz de bebek örgülerinde takım oluşturabilirsiniz. Örneğin hırka ve bere çok isabetli olmuş. Dışarı çıkarken bebeğinizi uyum halinde giydirip çıkarabilirsiniz.

tig isi orguden kiz bebekler icin ozel hirka ve beresi.jpg


orguden erkek bebeklere ozel yapilmis kazak modeli.jpg



simli ipten orulmus kol uclarinda ve etek uclarida ajurlu orgu bulunan bebek yelegi.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst