Bebekler için baykuşlu örgü yelek modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bebekler için baykuşlu örgü yelek modelleri
bebek yelek modelleri, baykuşlu yelek modelleri, örgü yelek modelleri, kolay yelek modelleri, yelek modeli yapılışı

Baykuşlu örgü modelleri, son zamanlar da örgü örnekleri için de aranılan ve popüler bir model oldu.

Bebek örgü modelleri arasında da yer alan baykuşlu örgü modelleri arasından sizlere bu konumuz da bebekler için baykuşlu yelek modellerini paylaşıyoruz.

Baykuş figürü, aksesuardan, giyime kadar birçok ürüne ilham olmaya devam ediyor. İşte onlardan biri de bebeklerin önemli bir örgü ihtiyacı olan bebek yelek modelleri oluyor.

Hem kız hemde erkek bebekler için de tercih edebileceğiniz bu güzel ve şirin baykuşlu yelek modellerini sizler için paylaşıyoruz.


baykuşlu yelek modeli.jpg
bebek yelek modeli.jpg
erkek bebek yelek modeli.jpg
kapşonlu yelek modeli.jpg
örgü yelek modeli.jpg
yelek modeli.jpg


Akıllı ipten bebek yelek modelleri için tıklayınız

Bebek yelek modelleri, yenidoğandan itibaren serin ve soğuk havalar da onların üstlerine giydirilmesi gereken bir ihtiyaçtır. Özellikle uyku sonrası mutlaka üstlerine bir yelek giydirmeniz onları hastalıklara karşı koruyacaktır.

Bebeğiniz için şirin bir yelek modelini uygularken örneğe katacağınız farklı figür ve aksesuarlar modelin görünüşünü olumlu bir şekil de değiştirecek daha çok şirinlik katacaktır.

Hatice ile örgü keyfi tarafından yüklenen iki renkli baykuşlu yelek modelinin yapılışını anlatan videomuzu da izleyerek modeli kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

 
Geri
Üst